~My Mate~ 3.fejezet 3.rész

178 10 2
                                    

*Caitlin szemszöge*
Éppen bocsánatot akartam kérni mikor Stiles szorosan magához ölelt.
-Sajnálom...-mondta. Hangja olyan volt mintha most veszítette volna el minden reményét. Félt és nem tudom mitől. Majd így folytatta.-Nem tudom mi ütött belém én csak...-de nem tudta befejezni mondatát mert Malia nyitott be a szobába és szemei szikrákat szortak. Látott engem az ágyon Stiles egyik pólójában sírni ahogy Stiles karjaiban vagyok és Stiles pár centire van az arcomtól.
-STIIILEEESSS!-hallottam ahogy hangja szinte ketté tudna most roppantani és szemei úgy szorták a szikrákat mintha megtudna ölni de szemeiben ott láttam a csalódást. Bántott a helyzet de az h hirtelen Stiles elkapta a kezeit és Malianak próbált magyarázkodni. Erre kitört belőlem a nevetőgörcs amit már kínomban éreztem.
-Malia...rég láttalak.-szólaltam meg miután a kín és a nevetés alább hagyott. Szegényeim teljesen örültnek néztek majd Malia rám nézett.
Igen. Rég volt.-mondta majd Stilesra nézett.-Ki mennél?
Stiles csak bólintott nem értette a helyzetett de ki ment.
-Maly...-kezdtem el sírni ahogy Stiles kiment. Majd Malia átölelt. Sose voltunk rosszban és tudtam hogy igazából nem mérges rám csak rosszul esett neki...de reméletem megérti.
-Mi a baj Minimáusz?-mindig így hívott ha aggódott értem.
-Stiles a...-kezdtem el...de nem fejezhettem be mivel Kira lépett be a szobába. Ránk nézett és kicsit zavarba jött. Majd oda ült mellénk és elkezdte simogatni a vállam ahogy látta hogy Malia karjai közt zokogok.
-Nincs semmi baj...-mondta.-Annak már vége.-Erre Malia furán nézett rá Kira mutogatta h hagyjanak most magamra addig ő elmondd mindent és ki mentek. Pár perc forgolódás és fejfájdalom után elaludtam.
Mikor arra keltem fel, hogy

*Stiles szemszöge*

Miután Malia leordította a fejemet és Scottal és Kirával elmentek túl nagy lett a csend. Úgy döntöttem kiteszek magamért és ebédet csinálok. 

(megjegyzés: Stiles nem tud főzni, de majd meglátjátok)

*Caitlin szemszöge* 

Vmi ég...gondoltam, majd hirtelen a konyha fele vettem az irány ahol Stiles éppen káromkodik és próbálja eloltani a tűzet. 

-Te felgyújtottad a konyhát??-röhögtem hitetlenkedve mire azt hiszem egy kicsit elpirult de nem láttam tisztán, aztán arcán megjelent a komorság. Nekem háttal állt és kerülte a velem való szemkontaktust.

-Stiles én...-próbáltam bocsánatot kérni, de a szavamba vágott. Nem tudom miért de úgy éreztem muszáj ezen a hangulaton változtatnom...megijesztett.
Hosszú óráknak tűnő percek után megszólalt. Hangja mély volt, komor és rideg.

-Caitlin...te tudod, hogy mi történt velem?-nézett végre rám, de ez sem könnyített a helyzeten, mivel szemeiben láttam a csalódottságot.

-Stiles...én...nem...-mentegetőztem.

-Caitlin, ne hazudj!-emelte fel a hangját.

Elkezdtek folyni a könnyeim, megijesztett a hangnem amit használ, mélyen tudtam, hogy megint csak nem Stiles beszél belőle és ahogy egyre erősebben éreztem, hogy hívogat annál erősebb lett a sötétség ami körbe vett. S ekkor megpillantottam vmit...v inkább vkit a háta mögött. De sajnos erőm a végét járta...

-Ne bántsd...-nyögtem ki majd hagytam, hogy a sötétség elborítson.

(megjegyzés: tudom tudom nagyon sokszor ájul el, de majd később ez is kiderül miért.)

Tudoooom nagyon hosszú idő után nagyon rövid rész :( Igérem a héten töltök fel még egy részt meg egy #side #stroy-t....bírjátok ki velem légysziiiii.....puszi madárkáim, hamarosan jelentkezem <3


#Spioler!!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

#Spioler!!!

Új szereplő veszély :3 A kövi részben megtudhatjátok ki ez és mellékesen a Side sztory is róla fog szólni :D pusziii

~I Will Love You Till I Die~Where stories live. Discover now