A sötétség rabjai #2

230 15 2
                                    

*Scott szemszöge*
•Ki vagyok és hogy kerültem ide?-hallottam a váróteremből egy női hangot. Gondoltam ellenőrzöm, hogy minden rendben van-e...épp a szívverését hallgattam volna mikor...-nem nem hallom...nincs szívverése...de akkor hogy tud beszélni...h...-gondolataimat az ajtó nyílása szakította meg.
×Scott gyere be...-hallottam barátom kétségbeesett hangját. Az orvos és az ápoló távozott és most már én léptem a terembe. Amint beléptem a lány azonnal rám szegezte szemét és így szólt...
•Farkas...
*Caitlin szemszöge*
Az orvos vmit magyarázott de nem értettem...a kezdetleges félelmem elpárolgott s ahogy végig néztem a termet rákellett jönnöm h fogalmam sincs hol vagyok.
Egyszer csak az orvos elhagyta a termet és egy másik fiú lépett a szobába. Illatát már a termen kívülről is éreztem és nem hiszem h jól lepleztem ellenszenvemet de ki mondtam.
•Farkas...
Szemei kitágultak hallottam ahogy szívverése felgyorsult...hogy honnan tudtam mindezt? Miért hallottam? Fogalmam sincs...nem emlékszem semmire csupán egy név ugrott be...Caitlin...ez lenne a nevem?
Ahogy néztem a fiúkat meglepetten csak álltak míg az egyik meg nem szólalt.
×Stiles Stilinski...ez a nevem...és te ki vagy?-kérdezte és egy pillanatra se vette le rólam a tekintetét.-És honnan tudod, hogy Scott mi?-mutatott a másik fiúra aki eddig dermetten állt de mostanra összeszedte magát. Rám nézett és így szólt.
+Nem vagy ember igaz? De akkor...mi?-kérdezte volna de félbeszakítottam.
•Ismeritek Malia Tale-t?-még én is meglepődtem saját kérdésemen de annyiban biztos voltam ő tudja ki és miért vagyok itt.
A két fiú összenézett és egyszerre bólintottak.
×A volt barátnőm...-szólalt meg Stiles.-Te honnan ismered?-kérdezte.
Nem tudom, h válaszoljak-e erre. Igazából nem tudom...csak a nevére emlékszem semmi másra...így hát csak hallgattam.
*Stiles szemszöge*
Ez a lány egyre furcsábban viselkedik...meg kell tudnunk ki ő és honnan jött. Ahogy végig néztem lányon, láttam ahogy csodaszép fekete hajával játszik a lágy szellő mely bejutott az ablakon olyan gyönyörű és nyugodt volt. Szemeit a földnek szegezte de így is tisztán láttam ég kék szemeit.
Minnél előbb meg kell tudnom ki ő...azt hiszem szerelmes vagyok.

Most egy kicsit gyorsabban hoztam a 1 fejezet második részét...remélem tetszett komi like stb. kössy előre is ^°^ Puciii

~I Will Love You Till I Die~Where stories live. Discover now