SİMSİYAH.. 38

11.9K 361 35
                                    

Selam bebeklerimmmm..Gene dayanamadım vote sayısı istediğim gibi olmadan attımm bölümü.Evet bir daha ki bölüm final olacak..Şimdiden bi hüzünlüyüm ki :D Ay ne bileyim, elimde büyüdüler bunlar.Nasıl ayrılacam şimdi :D

Ya bölüm parçası var ama nedense ekleyemiyorum hata verip duruyor.Eklemeye çalışacağım ama yapmazsam dediğim kısımda Ed Sheeran- Kiss Me'yi açın.O şarkı olmadan anın büyüsünü yakalayamazsınız..

Son kısımda da Taylor Swift- Safe and Sound dinleyebilirsiniz, ben şahsen onu dinleyerek yazdım. Yorum ve vote bekliyorum.Teşekkürler, seviliyorsunuz..

"Nasıl yaniiiii? Siz evleniyor musunuz şimdi?" dedi kaşlarını en sevdiğim şekilde kaldırarak.Bunu yaptığı zaman yanaklarını sıkasım geliyordu.Seviyordum bu yaramaz, inatçı kızı..

"Evet, okul bittikten sonra böyle düşünüyoruz." dedim gülümseyerek.Birden yüzü düştü, ah kıskanmıştı.Deniz'in hayallerini bilmezsiniz.Onunla tanıştığım günden beri beyaz atlı prensini bekliyor.Ciddi anlamda beyaz.Nazik, ona değer veren, onu her şeyden çok seven birini bekliyor.Bekliyordu yani.Ona ilk görüşte aşık olup önünde diz çöküp evlenme teklifi edecek olan adamı bekliyordu.Ama gelin görün ki her zaman beklenilen gerçekleşmiyordu.Tam tersine ilk görüşte onun yüzüne bile bakmayan adama aşık olmuştu benim canım arkadaşım.Ve Murat kesinlikle bu tariftekine uyan adam değildi.Gönül ota da konuyor..herneyse işte.

"Sizin adınıza çok sevindim." dedikten sonra çocuk gibi sevinerek boynuma atladı.Ruh halindeki dengesizlik beni her zaman şaşırtıyordu.Ne zaman ne düşündüğünü asla bilemezdiniz.

Deniz'e sarılırken Murat'ın Dorukla az ileride bir şeyler konuştuğunu gördüm.Doruk Muratla dalga geçiyordu, Murat da ona kızıp yumruk atıyordu.Muhtemelen Deniz konusunda kızdırıyordu Doruk onu.Bak nasıl da sözüme gelmişsin diyordu.Onlar hep böylelerdi işte.Çocuk gibi..Bana da çocuk bakıcılığı rolü düşüyordu.

Denizden ayrıldıktan sonra bileğinden tutarak çekiştirmeye başladım.Birlikte Muratla Doruk'un olduğu yere geldiğimizde şakalaşmayı kesip bize dönmüşlerdi.

"Ne yapmak istersiniz?" dedim onlara doğru.Buradaki son günümüzdü bugün.Akşama dönecektik.Hiçbirimizin istediği gibi bir tatil olmamıştı ama hepimizin birleşmesine sebep olmuştu.Her şeyin çözülmesini sağlamıştı.

"Eğlenmek." dedi Murat gözlerini devirerek.Al işte, hiçbir şeyden memnun olmayanlardan biri daha.

"Hiç birlikte denize girmedik.Ne dersiniz? Eğlenceli olur bence." dedi Doruk bana ve Murat'a bakarak.Deniz'e içten içe kızıyordu, 2 gün boyunca haber vermeyip Murat'ı endişelendirdiği için.Hadi amaa, bu çok saçmaydı.Öyleyse benimde odaya kız attığı için Murat'a tavır yapıyor olmam gerekirdi.Bu birbirini kollamak sayılmazdı benim jargonumda.

"Bana hiç bakma." dedi Deniz başımı ona doğru çevirip imalı imalı baktığımda.O da farkındaydı Doruk'un tavrının demek.Ah, ne yapacağım ben bu çocuklarla?

"Bana uyar, hadi denize." dedi Murat.Kafamı sallayıp Doruk'un yanına gittim.Birilerinin onunla konuşması gerekiyordu ne de olsa.Murat da Deniz'in yanına doğru gitti.Ne güzel bir çifte randevu dörtlüsü ama!

"Hey! Gel buraya." dedim elimi uzatarak.Yanıma gelip elimi elinin içine alıp sıktı ve yanağıma bir öpücük kondurdu.

"Konuşacağız.Deniz konusunda." dediğimde gözlerini devirdi.Cidden çok saçmalıyordu.

"Murat'ın telefondaki sesini duymadın sen.O kız benim en yakın arkadaşıma bunları yaşatamaz." dediğinde iyice sinirlendirmişti beni.Nasıl böyle tek taraflı algılayabiliyordu olayı?

SİMSİYAH..Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin