Fucket op

1.5K 44 4
                                    

Han sagde ikke noget, men kiggede bare på mig. Skulle jeg sige noget? Og i så fald, hvad skulle jeg så sige? Endelig brød han tavsheden.
"Hej Vanessa.." sagde han. Det var ikke lige det, jeg regnede med, at han ville sige. "Hej.. Joseph" svarede jeg. Jeg tog mod til mig og satte mig ned ved siden af ham. Han kiggede væk. "Du kan virkelig godt lide ham hva?" sagde han. Han kiggede over på mig, da jeg ikke svarede. Han så mig i øjnene. "Jah.." svarede jeg endelig. Han sendte mig det sårede blik, som han før havde sendt mig. Min mave slog knuder. Det gjorde ondt at se på ham. Det var som om, at jeg kunne mærke alt den smerte han følte indeni. Det gik mig på, at jeg intet kunne gøre. Han kiggede på mig med blanke øjne. En tåre løb ned af hans kind.

Jeg tog hånden op til hans kind og tørrede tåren væk. Jeg førte min hånd videre om til hans nakke og trak hans ansigt tættere på mit. Vi sad nu pande mod pande. Hans åndedræt blev tungere. Vi kyssede.

Jeg trak mig lidt efter fra kysset. Han så på mig. Han så en smule overrasket ud, men et smil kom hurtigt frem på hans læber. "Vanessa" hviskede han. Jeg gav ham et lille falsk smil. Hvad fanden havde jeg gjort!? Hvorfor fanden kyssede jeg ham!? Han kiggede pludselig forbavset på et eller andet bag mig. Jeg vendte mig om og så Lauren stå og kigge på os med blanke øjne. Jeg fik øjenkontakt med hende i få sekunder før hun vendte sig om og gik. "Fuck" sagde Joseph og tog sig til hovedet. Jeg var forvirret, hvorfor var hun så oprørt over det?
Jeg kom i tanke om, at Joseph var dukket op ved mig og Laurens hytte tidligere idag. De måtte have været sammen lige ind til Joseph kom ind i hytten og så mig og Brandon. Alting kørte rundt i hovedet på mig. Fuck, fuck, fuck. Jeg havde fucket alting op.

BrandonWhere stories live. Discover now