Glasskår

2.1K 74 2
                                    

Jeg gik tættere på, jeg kunne se dem. De stod allesammen samlet i en stor klump, eller det vil sige næsten allesammen. Lidt væk stod Brandon og Trinny. Brandon kiggede fraværende væk fra Trinny, imens Trinny råbte af ham. Hun skældte ham ud. Jeg blev nysgerrig. Hvad var der mon sket? Forsigtigt trådte jeg frem fra mørket og listede ubemærket over til dem, der stod samlet. Da jeg kom der hen, så jeg et par af drengene sidde med Joseph. Joseph blødte. "Hvad fanden er der sket!?" Sagde jeg helt ude af mig selv. Jeg skyndte mig ned ved siden af Joseph. Han mumlede beklagende. Hans øjne var lukkede. "Joseph, er du okay!?" Spurgte jeg. Et smil kom frem på hans læber. "Ja ja" sagde han og åbnede forsigtigt øjnene. Jeg holdt trøstende om ham et stykke tid, hvorefter jeg med tunge skridt gik hen til Brandon.

"Hvad fanden har du lavet!!?" Råbte jeg og fik tårer i øjnene. Han blev næsten forskrækket, da han så mig. Jeg var så vred. "Vanessa....?" sagde han og fik blanke øjne. Trinny rystede på hovedet og gik over til de andre.
"Er det dig, der har gjort det imod ham?" spurgte jeg ham vredt. Han nikkede og kiggede ned i jorden. En tårer løb ned af hans kind. "Hvorfor..?" jeg sænkede min stemme. Faktisk så hviskede jeg nærmest. Hans øjne var røde og endnu en tårer trillede ned af hans kind.

Først nu lagde jeg mærke til den næsten tomme flaske vodka i hans hånd. Han knugede hårdt om flasken. Han begyndte at gå med hastige skridt. Lige da jeg skulle til at gå efter ham, kastede han flasken hårdt ned imod jorden foran mig, så flasken splintrede i tusind stykker. Et lille skrig af smerte forlod min mund, da jeg trådte direkte ned i et glasskår. Brandon stoppede op i 2 sekunder og kiggede sig forfærdet tilbage, men lidt efter forsvandt han ind skovens mørke.

BrandonWhere stories live. Discover now