Monstre under sengen

1.4K 45 5
                                    

Jeg smed mig på sengen med det samme, vi trådte ind af døren. "Jeg er så træt!" sagde jeg og gabte. Brandon lo. Han lagde sig ned på gulvet og kiggede ind under sengen.
"Hvad laver du?" spurgte jeg undrende. Han kiggede op på mig. "Tjekker at der ikke er nogen monstre under sengen" sagde han og blinkede til mig. Han stak hånden ind under sengen og havde en computer i hånden, da han trak den ud igen. Jeg lo.

"Vi måtte da ikke tage computer med, Brandon" sagde jeg. "Der er så meget, vi ikke må" sagde han. Brandon fulgte sin egen dagsorden.

"Jeg tænkte, at vi kunne se en film" sagde Brandon og satte sig ved siden af mig på sengen. "Årh ja" sagde jeg begejstret. Han satte sig til rette i sengen, hvorefter jeg lagde mig hos ham med hovedet på hans brystkasse. Han satte en film på og nussede mig i håret. Der gik ikke længe, før jeg ikke kunne holde mine øjne åbne længere.

"Vanessa" hviskede Brandon og ruskede forsigtigt i mig. "Mhmm" svarede jeg uden at åbne øjnene. "Vanessa søde" sagde han. "Ja" sagde jeg. Jeg åbnede langsomt øjnene og kiggede op på ham. Han kyssede mig på panden. "Kan vi ikke ligge os ned begge to? Så kan jeg også sove lidt." sagde han. "Jo selvfølgelig" svarede jeg og satte mig op i sengen. "Kom" sagde han og lagde sig ned. "Vi ligger i ske"

Han lagde armene rundt om mig og flettede hans finger med mine. Efter et par minutter var jeg faldet i søvn igen.

Jeg vågnede ved, at døren til hytten blev åbnet og lukket. Jeg åbnede kun øjnene en lille smule for at se, om jeg kunne se nogen. Det var Joseph. Han så glad ud, men hans smil forsvandt, så snart han så mig og Brandon. Jeg skyndte mig at lukke øjnene, så han ikke skulle opdage, at jeg var vågen. Kort efter hørte jeg døren gå i igen med et ordentlig smæk.

BrandonWhere stories live. Discover now