Chokeret

1.3K 48 0
                                    

Da vi var færdige med at spise, gik de andre, men Brandon og jeg blev siddende lidt. Jeg hvilede hovedet på hans skulder. Han duftede så utrolig godt.
"Hvad har du lyst til at lave i dag?" spurgte han.
Jeg tænkte mig lidt om. "Bare slappe af" sagde jeg og kom til at gabe.
Han lo og strøg sin finger over min kind.

Vi gik ned mod hytterne. "Skal vi være hos mig i dag?" spurgte Brandon. "Det kan vi godt" svarede jeg, imens jeg nikkede. Vi gik hen til min hytte først, så jeg kunne hente min telefon og nogen popcorn, som jeg havde til at ligge. Brandon blev uden for hytten og ventede.

Lige da jeg trådte ind af døren, var det, første jeg så Josephs ansigt, der kiggede op på mig. "Joseph?" Vi fik øjenkontakt. "Hør jeg er ked af det, men jeg har altså ikke tid lige nu.." sagde jeg. Et selvtilfreds smil kom frem på hans læber, hvilket gjorde mig en smule forvirret. "Jeg er her heller ikke for dig.." sagde han og kiggede ned i gulvet, som om han alligevel skammede sig lidt over det smil, han havde givet mig. I det samme trådte Lauren ud fra toilettet. "Heej" sagde hun med et stort smil. "Lauren hej" sagde jeg og prøvede ikke at virke for chokeret. Jeg stod et øjeblik og kiggede på dem begge, før jeg kom til mig selv og gik hen for at finde min telefon og de popcorn jeg havde til at ligge.

"Hyg jer!" sagde jeg inden døren smækkede i bag mig, da jeg gik ud. "Hvad så?" spurgte Brandon, da han så mit lidt forvirrede ansigtsudtryk.
"Øhm Joseph og Lauren hænger ud sammen" sagde jeg. "Det er da fint ikke?" spurgte han og kiggede afventende på mig. "Jo selvfølgelig" sagde jeg og gav ham et smil.
Jeg tog ham i hånden og så begyndte vi at gå hen til Brandons hytte. Hans hånd var større og mørkere end min.
Han tog min hånd op og kyssede den.

BrandonWhere stories live. Discover now