Kuldegysninger

1.3K 42 3
                                    

Jeg vendte mig forsigtigt om imod Brandon. "Brandon?" sagde jeg og gav ham et lille kys på kinden. "Vågn op" Jeg kyssede ham igen og midt i kysset smilede han og åbnede forsigtigt øjnene.
"Sikke en dejlig måde at vågne op på" sagde han med et stort smil."

Jeg nussede ham på armen. En gang imellem lavede han nogen spjæt. "Jeg får kuldegysninger" sagde han og lo. Jeg smilede. Jeg kastede et blik på det ur, der hang på væggen i hans hytte. "Brandon.." sagde jeg og tøvede. Han kiggede afventende på mig. "Måske burde jeg at gå tilbage til min hytte" forsatte jeg. "Hvorfor?" spurgte han undrende.

"Mhm.. Jeg tænkte bare, at Joseph skal have mulighed for at være her. Det er jo trods alt hans hytte." sagde jeg.
"Han kan da godt være her" svarede Brandon og smilede skævt. "Altså Brandon... Du ville højst sandsynlig heller ikke have lyst til at være her, hvis du var ham."
"Du har nok ret" tilstod han. "Men du behøver ikke gå"
"Jamen Joseph-" jeg nåede ikke at sige mere før han afbrød mig.
"Hvorfor bekymre du dig overhovedet så meget om Joseph hele tiden?"
Jeg åbnede munden for at ville sige noget, men lukkede den hurtigt igen, da det gik op for mig, at jeg ikke anede, hvad jeg skulle svare. Jeg vidste ikke, hvorfor jeg bekymrede mig så meget om Joseph...
Brandon så afventende på mig.
"Jeg må altså hellere komme tilbage til hytten" sagde jeg i håb om at slippe uden om situationen og hans spørgsmål. Han så skuffet ud, men kyssede mig alligevel på panden og aede mig forsigtigt på kinden. "Okay" nærmest hviskede han. Jeg gav ham et kys og gik hen imod døren til hytten. "Vi ses senere ikke?" sagde jeg i det, jeg tog i håndtaget. "Jo selvfølgelig" sagde Brandon bekræftende.

Jeg fik et chok i det samme, jeg trådte ud af døren. Joseph sad uden for døren og ventede. Jeg vidste ikke om, jeg skulle sige noget. Han kiggede op på mig, da døren smækkede i bag mig.

BrandonWhere stories live. Discover now