Part 24

16.1K 979 132
                                    

"Μωρό μου..." ακούω απο μακρυά τη φωνή του Νίκου και μουγκρίζω απ τη νύστα.

"Μωρό μου.. Ξύπνα.." μου λέει ξανά κι αυτή τη φορά νιώθω ένα απαλό χάδι στις γάμπες μου.

"Τι...?" λέω νυσταγμένη και αλλάζω πλευρό. Τον ακούω να γελάει λίγο και να συνεχίζει να με χαϊδεύει ξανά στη γάμπα μου, ανεβαίνοντας προς τα πάνω σιγά σιγά..

"Έχει πάει 11 η ώρα.." λέει κοντά στο αυτί μου και νιώθω ένα μικρό γαργαλητό εκεί.

"Εντάξει.. Όταν πάει 3, ξύπνα με.." του λέω και κουκουλώνομαι περισσότερο με το πάπλωμα γιατί κρύωνα.

"Δηλαδή δεν θες να φας τηγανίτες με μύρτιλλα και σιρόπι??" μου λέει πονηρά στο αυτί κι εγώ αμέσως σηκώνω πάνω το κεφάλι μου και τον κοιτάζω με μισόκλειστα μάτια προσπαθώντας να μην υποφέρω πολύ απο το φως του ήλιου. Τον άκουσα να ξανά γελάει και να μου δίνει ένα γλυκό φιλί. Χαμογελάω και τον βλέπω καλύτερα. Φοράει μια γκρι φόρμα και απο πάνω είναι γυμνός, αποκαλύπτοντας τους γραμμωμένους του κοιλιακούς. Δαγκώνω αισθησιακά το χείλος μου και τον κοιτάζω πονηρά.

"Θα κατέβεις ή μήπως να στις φέρω και στο κρεβάτι, να μου τα κάνεις χάλια εδώ??" λέει και χαμογελάω καθώς σηκώνομαι. Είχα ξεχάσει όμως πως ήμουν ολόγυμνη και είχα κοκκινίσει απο ντροπή. Ναι οκ, όλο το βράδυ με έβλεπε γυμνή και όχι μόνο, αλλά νιώθω κάπως περίεργα τώρα. Ο Νίκος με κοίταξε απο πάνω μέχρι κάτω με πονηρό ύφος και ύστερα γύρισε προς τη ντουλάπα του και μου έδωσε ένα πουκάμισο του. 

  Χαμογέλασα και το πήρα στα χέρια μου. Κοίταξα δεξιά και αριστερά για να βρω το εσώρουχο μου και ακούω ένα διακριτικό βήξιμο απ τον Νίκο και τον βλέπω να κρατάει με το ένα δάχτυλο του το εσώρουχο μου.

"Αυτό ψάχνεις..??" λέει σηκώνοντας τα φρύδια του. Πάω κοντά του αργά και με τα ακροδάχτυλα μου, χαϊδεύω τους κοιλιακούς του. Ύστερα, πάω κοντά στο λαιμό του και απλά ανασαίνω για να τον χτυπήσει η ζεστή ανάσα μου. Ήδη τον ένιωθα να τσιτώνεται και έτσι άρπαξα το εσώρουχο μου και με νικητήριο ύφος του είπα "Αυτό, θα το πάρω εγώ..." και πάω προς την τουαλέτα. 

~~~~~
  Απ την σκάλα, μύριζαν ήδη οι τηγανίτες κι έτσι κατέβηκα πιο γρήγορα. Λατρεύω να τον βλέπω να μαγειρεύει. Πόσο μάλλον να μαγειρεύει για μένα! Πάω απο πίσω του και βουτάω το δάχτυλο μου μέσα στο σιρόπι και καθώς το έγλυφα, τον κοιτούσα στα μάτια. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του σκλήρυναν και με έφερε κοντά του τραβώντας με απο πίσω και με χούφτωσε. Εγώ έβγαλα ένα επιφώνημα έκπληξης όμως εκείνος δεν μου έδωσε περιθώρια ν'αντιδράσω περισσότερο και με φίλησε κτητικά στα χείλη.

Σε ΜισώWhere stories live. Discover now