013: One Day Till Torture Begins

65 8 0
                                    

Helena DeRose/Potter

"Dus eigenlijk heet ik Helena Potter." Eindig ik mijn verhaal. Holden, Lorena, Hunter en Finn kijken me allemaal geschokt aan. Finn reageerd als eerste en rent naar me toe. Ik open mijn armen en hij springt in mijn armen. "Ook al ben je een Bloedwolf, ook al ben je eigenlijk de tweelingzus van Harry Potter, je blijft onze beste vriendin" Zegt Finn. De rest knikt, en even later staan we in een groepsknuffel. "Maar is Harry dan ook een Bloedwolf?" Vraagt Finn met grote ogen. Ik schud mijn hoofd. "Op een rare manier heb ik alle krachten gekregen, maar dat is maar goed ook, want hij heeft al genoeg problemen met Voldemort." Lorena knikt en vraagt: "Zoekt Voldemort daarom specifiek Harry? Omdat hij ook Bloedwolf-krachten wil?" Ik frons mijn wenkbrauwen. "Ik denk het." Ze knikt en we lopen allemaal terug naar onze plekken. "Waar was jij dan toen Voldemort James en Lily vermoordde, en hij probeerde Harry te vermoorden?" Vraagt Lorena nieuwschierig. Ik schud mijn hoofd. "Ik heb geen idee." Ze knikt en we beginnen allebei te eten. Toch raar; het ene moment ben je een doodnormaal meisje, en het volgende moment kom je erachter dat je een Bloedwolf bent en de tweelingzus van Harry Potter. Nu ik zo kijk, ik en Harry lijken ook wel een beetje op elkaar. We hebben allebei zwart haar, gifgroene ogen en het talent om heel snel diep in de problemen te komen. Ik ben alleen wat duisterder. Jammer genoeg dwalen mijn gedachtes af naar een van mijn minst favoriete onderwerpen: het Toverschool Toernooi. Ik ben echt bang dat ik ook mee moet doen. Cassandra en Ban doen sowieso mee, omdat hun de enige van hun geslacht zijn bij hun school. Ik wil ábsólúút níét meedoen. Zuchtend loop ik naar de trappen. Maar, het ontzettend handige persoon dat ik ben, bots ik tegen iemand aan. Fijn. "Kijk uit waar je loopt!" Snauwt Het Persoon naar me. Ik rol met mijn ogen en kijk Het Persoon aan. Geluksvogel die ik ben. Not. Het is Malfidus. Die gast heeft écht slechte timing. In mijn gedachte vormt zich een idee. Een geweldig idee om Malfidus terug te pakken voor wat hij Finn heeft aangedaan. Een wolfachtige grijns verspreid zich over mijn bleke gezicht als ik zie dat Malfidus weg wil lopen. "Jij gaat nergens heen, meneertje!" Zeg ik op een zangerige toon. Mijn grijns wordt alleen maar breder als hij zich omdraait. "Weet jij toevallig nog wat er vorige keer gebeurd is?" Zijn ogen worden groot, en mijn grijns ook. "Daar ga ik je betaalt voor zetten." Grom ik. Dit wordt iets om te herinderen....

Je hoeft niet alle details te weten. Ik en die stomme fret leven nog en ik ben ongedeerd. Hij iets minder... Fluitend loop ik naar een spiegel om mijn haar in een hoge staart te doen. Ik grijns breed als ik denk aan een paar minuten geleden. Die blonde eekhoorn zal ons niet zo gauw meer iets doen, dat weet ik zeker.

"En waarom ben jij zo blij?" Javy, een meisje bij mij op de kamer, kijkt me onderzoekend aan. "Hoef jij niet te weten," Grinnik ik. "Het gaat niet over jou, wees gerust." Javy glimlacht, maar gauw daarna vertrekt haar gezicht van pijn. "Auw, Belinda! Dat haar zit ook nog vast aan me hoor!" Ik grinnik weer, terwijl Belinda gauw sorry zegt. Belinda is het lange, goudblonde haar van Javy aan het vlechten. Mocht je het nog niet gemerkt hebben; ik, Belinda en Javy zitten op onze kamer. Hermelien is ergens in de bieb, Rosie en Meyha zullen wel ergens jongens aan het versieren zijn en Ylana heb ik geen idee waar ze is. Ja, onze kamer is best druk, maar we zijn allemaal goede vriendinnen. Ik, Javy en Ylana zitten samen in een soort band-achtig-iets. We heten "miracles" . Ik weet niet wie er op de naam is gekomen, maar een ding is zeker; we zijn verdomd goed.

Als ik 3 stemmen en 1 reactie heb komt er volgende week weer een deel:) love ya
X E

Secrets-HP//ON HOLD\\Where stories live. Discover now