009: Beauxbatons and Klammfels

72 9 0
                                    

Helena DeRose

Eerlijk gezegd: ik was helemaal vergeten dat het vanavond een Bloedmaan was.  Oh god, hoe moet ik dit gaan uitleggen aan de rest? Ik hoop dat de schade meevalt...

" Heey Bel, heb je al gehoord dat Beauxbatons en Klammfels vandaag aankomen?" Shit, dat is waar ook. Vandaag komen de andere scholen, en hun hebben twee dagen om hun naam is de vuurbeker te doen. (dat is niet verandert, de rest wel) ik hoop dat ik niet gekozen wordt. Ik leef liever in de schaduw, in de plaats van die mensen zoals Patty Park, oftewel poederdozen. Ik loop ondertussen naar mijn leerlingenkamer. Ik pak mijn boek en ga rustig op een van de banken zitten. Het boek heet: toverscholen over de wereld heen.
Ik vond het wel interresant. Ik blader snel door naar Beauxbatons.

Hoofdstuk 5, Beauxbatons.

Beauxbatons is een zeer deftige school. Er zitten over het algemeen veel meisjes op Beauxbatons. Er wordt Frans en Engels gesproken. Beauxbatons is samen met Zweinstein (hoofdstuk 19) en Klammfels (hoofdstuk 12) de oprichter van het beroemde Toverschool Toernooi. Het is een van de weinige scholen die Glamorgana's en nakomlingen van Glamorgana's toestaan op school. Je hebt vier verschillende afdelingen. Je wordt gesorteerd door een kroon, die bepaalt waar je hoort

Wolfverdas

Als je in Wolfverdas zit ben je uitzonderlijk moedig. Je geeft alles op om je geliefden te beschermen. Wolfverdas heeft al vele uitzonderlijk moedige en heldhaftige heksen voortgebracht. De hoofdkleuren zijn zilver en zwart. Het teken van Wolfverdas is een wolf op een zwarte-zilveren achtergrond. De hoofdoprichter van Wolfverdas is Ellana Wolfverdas.

Zwandor

Als je in Zwandor zit ben je uitzonderlijk slim en sierlijk. Zwandor heeft erg veel knappe koppen voortgebracht, en beroemde Zwerkbalspelers. De hoofdkleuren van Zwandor zijn wit en goud. Het teken is een prachtige zwaan op een achtergrond van goud met wit. De oprichters van Zwandor waren de tweeling Yvis (jongen) en Yve(meisje) Zwandor.

Pantera

Zit je in Pantera, dan ben je sluw. in Pantera zaten erg veel sluwe en goede Magiërs. De hoofdkleuren van Pantera zijn groen en platinazilver. Het teken is een zwarte panter op een achtergrond van groen en platinazilver. De hoofdoprichter van Pantera was Shady Pantera.

Ervanda

Zit je in Ervanda, dan ben je goed en help je mensen. In Ervanda zitten de meest behulpzame en aardige mensen. De hoofdkleuren van Ervanda zijn donkerblauw met brons. Het teken van Ervanda is een dolfijn op een achtergrond van donkerblauw en brons. De oprichter van Ervanda was Mitchél Ervanda.

Zuchtend sla ik het boek dicht en kijk ik op de klok. Shit, het is al half zeven! En over tien minuten komen ze aan! Ik fatsoeneer snel mijn haar, trek mijn kleding recht en sprint naar beneden. Ik ren door de gangen. Gelukig, ik hoor Perkamentus nog net zeggen dat ze over vijf minuten komen! Ik ga snel zitten en eet wat. "Heey, Helena, waarom was je zo laat?" George. Ik weet dat het George is omdat hij altijd wat serieuzer is dan Fred. Meestal dan. "Ik was aan het le-" "mensen, mag ik even de aandacht?" Perkamentus. Oops. "Beauxbatons komt ongeveer nu binnen!" Baf. De deuren gaan open. Ik zie een meisje,met haar blonde haren in een knot en lichtblauwe ogen gefocusd op de muur achter in de zaal, binnen lopen. Ze maakt een paar salto's en daarna komen ongeveer tien meisjes binnen, met aan hun zijkanten andere meisjes die hetzelfde doen als dat meisje eerst. Dan komt er nog iemand binnen. Geen meisje dit keer, maar een jongen. Met zilver haar en felblauwe ogen. Ban. Zit hij op Beauxbatons?! Hij maakt een enorm hoge salto in de lucht, landt soepel op zijn benen en maakt daarna een flikflak naar achter. Ondertussen grijnst hij naar mij, en ik grijns terug. Hoeveel beter kan het worden?

Dit was een beetje een vullertje.

Helena heeft een broer, die ook in Griffoendor zit. Ze zijn tweeling.

Zij is de Maan en hij is de Zon. Voor hem geen problemen, gewoon een (zo goed als dat kan) normaal tovenaarsleven. Voor haar alle problemen. Ze kan goed zien in het donker, hij heeft een bril nodig. Zij huilt Zilver, hij normaal. Zij heeft krachten, die zowel cool als gevaarlijk zijn. Hij niet, hij heeft alleen ontzettend veel ongeluk.

Secrets-HP//ON HOLD\\Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin