004: Triwizard Championship

94 8 2
                                    

Sinds ik dit verhaal edit loopt het echt heel anders :)) ik loop iets van twee hoofdstukken achter, heb er drie nieuwe personen tussen gegooit, en ik heb gewoon een hele andere verhaallijn gecreërd. Het komt uitendelijk (hoop ik) wel neer op hetzelfde. Eerst ging het echt heel snel enzo, nu niet. Het gaat eerder sloom nu... Nouja, Enjoy Xx

Helena DeRose


Ik zucht. Ik, Finn, Hunter, Holden en Lorena staan voor de deur van de leerlingenkamer van Zwadderich. Holdens vriendinnetje Danielle is er ook, dus waarschijnlijk zien we hem een tijdje niet. "Zullen we?" Vraag ik. "Finn knikt nerveus. "O-okey" hij loopt dichter naar mij toe. "Wil je de hele tijd bij me blijven? Ik vind hem eng..." Fluistert Finn. Ik knik. "Tuurlijk. Hij weet hoe het voelt om geslagen te worden, ik doe het graag nog een keer" Hij grinnikt zwakjes, en ik open de deur. Zodra Holden Danielle ziet, rent hij naar haar toe. "Pfft, niet eens gedag zeggen!" Lorena gooit haar donkerbruine, krullende haar terug op haar rug. Ik knik, en draai me om naar Hunter. "Hey Hunter! Joehoe!" Hij draait zich om. "Wil je even aan de andere kant van Finn lopen?" Hij knikt begrijpend en loopt naar Finns andere kant. Finn kijkt niet-begrijpend, en Hunter legt het uit. Finn knikt en pakt, als vanzelfsprekend, Hunters hand vast. Hunter krijgt een grote glimlack op zijn gezicht. Nog steeds, team Hinn!

~♡♡♡♡♡~

"Doen, Durven of de Waarheid aan... Finn!" Malfidus kijkt gemeen grijnzend naar hem. "W-waarheid" stottert Finn, die zich verlslikte in zijn drinken. Hunter klopt wat op zijn rug, terwijl ik Finns wangen rood zie worden, wat niet door het hoesten komt. "Heb je een crush op iemand in deze kamer?" Finn verschoot van kleur. Van donkerrood, werd hij lijkbleek. "J-ja" mompelt hij zachtjes, zodat alleen ik en Hunter het kunnen horen. "Wat zei je?" Vraagt Malfidus gemeen. "Ja" antwoordt Finn nu hard, zonder te stotteren. Ik kijk Malfidus boos aan, en mompel wat. Ik zie dat Hunter jaloers is, dus ik draai om, en loop weg, met Finn, Hunter en Lorena op mijn hielen.

~♡♡♡♡♡~

" Mag ik even de aandacht? " ik wordt wakker uit mijn dagdroom. We zitten in de grote zaal en Perkamentus wil blijkbaar iets belangrijks vertellen. " dit jaar gaan de zwerkbalwedstrijden niet door, " boos geroezemoes klonk door de zaal. " want dit jaar is het Toverschool Toernooi!" "Het wat? !" Roept Lorena naast me. Mijn gifgroene ogen staan ook verward. Waarom geen Zwerkbal?! "Let maar op" zegt Perkamentus met een klein glimlachje."Dit jaar zijn de regels erg verandert. Ten eerste zijn er duo's, maar wel van verschillende afdelingen. Ten tweede verzint elke school 2 opdrachten, omdat er ook 2 keer zoveel kandidaten zijn. Ten derde maakt iedereen in het vierde, vijfde, zesde en zevende leerjaar een kans om mee te doen, iedereen in die leerjaren moeten zo in de Grote Zaal blijven. Daar wordt gekozen wie in de vuurbeker kunnen. Die kiezen wij, dus niet jullie. Ten vierde, slaap lekker!" De eerste, tweede en derdejaars gaan teleurgesteld de deur uit. Iedereen wil graag gekozen worden, maar van mij hoeft het niet. Ik doe veel liever Zwerkbal. Iedereen van Zwadderich die er nog is moet naar voren komen. "Draco Malfidus en..... Nilana Verde." Shit, nu hoop ik echt dat ik niet gekozen wordt voor in de vuurbeker. De Ravenklauwers zijn aan de beurt. "Padma Patil en Jerse Gele. De Huffelpufs. "Hannah Albedil en Finn Horayne." Ik zie Finn lijkbleek worden, net zoals Hunter. Finn is niet iemand die van vechten houd. Het enige wat hij wil is knuffelen, personen die van hem houden en omgekeerd en vrede. Shit, nu de Griffoendors. "Voor de Griffoendors.... Helena DeRose en Harry Potter." tegelijk kijken ik en Harry op. Dit meen je niet. Er is dus een kans dat ik samen met Malfidus bedoel ik, tegen Beauxbatons
en Klamfells moet?! Of met iemand van de andere afdelingen... Die kans is niet heel groot, want Hannah is alleen maar goed in kruidenkunde, Padma is op zich nog wel slim maar een watje, en Nilana is heel sluw, maar niet slim. Dan blijf ik dus nog over. En van de mannen; Jerse is erg klein, slim en net zoals Padma, een watje. Finn is overal wel goed in, maar met zijn onschuldigheid... Die vuurbeker moet vrezen voor zijn leven als hij Finn kiest. Dan is het nog Harry en Malfidus, en je kan niet bij dezelfde afdelingsgenoot zitten, dus worden ik en Malfidus hoogstwaarschijnlijk de kampioenen van Zweinstein. Iets waar ik echt op zat te wachten. Hij is een pestkop, een vuile klootzak.

Edited 27/03/2016

Secrets-HP//ON HOLD\\जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें