Οι σημαντικές ερώτησεις

60 6 9
                                    

Μήπως βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι??Μήπως ήμαστε όλοι πίονια κάποιου?Είναι δινατόν ή αδύνατον??Υπάρχουν άραγε οι απαντήσεις,ή μόνο οι ερωτοίσεις??Άραγε κάποιος να ξέρει την συναίχεια των πραγμάτων, το μέλλον??Να ξέρει τις αμαρτίες μας ή τις αλήθειες μας, εκτός απο εμάς??Και άραγε αύτος να μας λέει ποίον θα παντρευτούμε ή θα ερωτευτούμε???Και μήπως αυτός μας λέει τι να πούμε, τι να κάνουμε??Και αν πούμε ότι υπάρχει λέτε αυτός να φτοίαχνει τα διαφορετικά είδη ανθρώπων στο κόσμο, φυσικά αν υπάρχουν??Και αν υπάρχουν,το έχουν σκεφτεί ποτέ αυτό???Αν υπάρχουν τα μυθικά τέρατα,βρικόλακες που πίνουν αίμα, ζόμπι που σηκώνονται από τον τάφο τους, λυκάνθρωποι οι οποίοι μεταμορφώνονται στην πανσέλινο και φυσικά οι παντόγνωστες μάγγισες που είτε κουνάν το μαγικό τους ραβδί και έκανε μαγικά ή τα χέρια και με ένα ποίημα,μια προτασούλα μπορούσε να βγάλει από τα χέρια της φωτιά και χιόνι, φυτά και νερό, ζώα και κατεγίδες κ.τ.λ.

Και αν υποθέσουμε ότι μπορεί να είμαι μια από αυτές τις καλές ή τις κακές μάγισες,τι γίνετε??? Και αν πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να κάνω μαγγικά, είμαι τρελή???

Και αν αγαπώ έναν θνητό,τι γίνεται??Και αν πω ότι αγαπώ το Fede,τι γίνεται?Θα με σκωτόσουν ή θα πεθάνω από γερατία?Και αν μπορώ να γίνω επικύνδινει για αυτόν και για τα παιδία μου, τι γίνεται τότε???Φεύγε μακρία ή απλώς προσπάθω να μην κάνω τίποτα??

Άραγε υπάρχουν απαντήσεις στις ερωτείσεις που κάνω???Αν ναι ποίος μπορεί να μου τις απαντήσει???

Εντομεταξί στο σπίτι της Violetta...

Και αν υπάρχει ένας κόσμος βρικολάκων,μέσα στον κόσμο των ζωντανών??Και αν είμαι βρικόλακας και δεν το ξέρω??Και ποία ήταν εκείνη στο δάσος, η ''δύδιμη''?Και αν ήθελε να μου δώσει κάποιο μήνυμα??Και αν έχω αλήθινα κάποια σχέση μαζί της??Και αν ξέρει τι γίνεται?? Αλλά αν αγαπώ το Leon??Και ο Tomas απλώς δεν σημαίνει τίποτα άλλο για μένα ,εκτώς φίλος?? Και αν ο Leon μπορεί να μου δώσει μια πιο ζεστή και ασφαλή αγκαλία??

Και τότε χτυπά το κουδούνι και η Ioanna κατεβένει κάτω...

Ioanna-Γεια

Εγώ-Γεια!Να μπω??

Ioanna-Ναι,φυσικά..
Εγώ-Thanks...

True Love Story and the new begin. (Book 1)Where stories live. Discover now