Τόσα ερωτήματα,και το παιχνιδι

120 7 17
                                    

Πρώτη ώρα είχαμε το πιο βαρετό μάθημα Νεοελληνική γλώσσα, σε όλο το μάθημα σκεφτώμουνα ποιά άραγε να ήταν αυτή.Και άραγε γιατί να μην με θέλει ή άραγε αν έχει κορίτσι γιατί το πρωί είπε αυτά τα λόγια , εντάξει ήταν πολύ γλυκό αλλά ... Το μυαλό μου είχε γεμίσει απωρίες και δεν ήταν αυτό το χειρότερο,το χειρότερο ήτανε οτι όλες δεν μπορούσαν να απαντηθούνε από εμένα, αλλά από τους άλλους.

Σε μία στιγμή,με βλέπει η Δασκάλα το πρόσωπο της πιο χάλια από ποτέ λες και βγήκε από μια Horror Movie.Αλλά εντάξει ποτέ δεν ξερέις σκέφτηκα.Έτσι γρήγορα ααπάντησα Ναι,ναι έχετε δίκαιο,δεν πρέπει να έχω το μυάλο μου αλλού.Και αυτή ξαφνιασμένη μου απαντά,δεν θα σου έλεγα αυτό αλλά είμαστε στην σελιδα 23 όχι στην σελίδα 63.Αλλά και αυτό που είπες,Φφφυύσικαααααα..

Όλοι τρομάξαμε και λέγαμε από μέσα μας τρελή είναι αυτή η δασκάλα.

Μετά είχαμε ένα ωραίο κενό, ευτηχώς.Βγήκαμε έξω και αρχήσαμε να παιζουμε δίαφορα παιχνίδια,έτσι αρχήσαμε ένα ωραίο παιχνίδι basket.Είπα από μέσα,το φόρτε μου,αλλά όχι ειρωνικά γιάτι πήγαινα 4 χρόνια basket,2 χρόνια στην Ισπανία,1 στην Ιταλία και ένα στην Γαλλία.Ευτυχώς για εμένα δεν είχα ξεχάσει τίποτα γιατί ο ανταγωνισμός ήταν αρκετά σκληρος Κορίτσια vs αγόρια, Girls vs Boys, Chicas vs Chicos.Είχα τόσα νέυρα με τον Leon που ήθελα να τον πλακώσω.Αλλά ηξερα ότι αυτό ήταν αδύνατο.Το κακό ήταν οτι εγώ Μαρκαρα τον Leon,τότε στο σχολέιο μπένει ένας Ιταλός,οποίος σε φάτσα μου θυμίζαι πολύ έναν Federico που είχα γνωρίσει Στην Ιταλία.Και μας λεει η Cami οτι αυτος ηταν που μας έλαγε.Αυτός θα ήτανε στο τμήμα μας αλλά έληψε γιατί έπρεπε μα πάει να δει ένα γιατρό.Εντάξει έπαιξε και αυτός,αλλά τότε βγαίνει και εκείνος από τον δρομο με τον βραζιλιάνικο style απο το σχολειο που εκανε την εγγραφη του.Εντάξει τότε έπαιξαν και αυτοί.

Ενταξει ηταν λιγο κουραστικο να τους περιμενουμε,αλλά τους περιμεναμε και αυτο ηταν πολυ ευγενικο.

Όταν αρχήσαμε έπρεπε εγώ και ο Leon να κανουμε derby.Στην αρχή με αφήνει ο Leon να πάρω την μπάλα,αλλά γιατί..... Όλοι αυτή απορία μου στο κεφάλι μου,πολλες αποριες μαζευτικαν σκευτικα, και ο μόνος που μπορουσε να τις απαντησει ηταν ο Leon.Τοτε όμως η Cami πηρε την μπαλα και ο broduay τις λεει

Broduay- Εσεις εισαστε κοριτσια,και δεν εχετε πολλες δυνατοτητες!

Μολις το ακουει αυτο η Cami γινεται εξαλλη και βαζει το πρωτο καλαθι και περναει απο διπλα του και του λεει Ναι,ναι αν μαρκαρετε ετσι θα νικησουμε!Και επισης παιδακι μου Girls vs Boys, girls always the winners.Και τον χτυπαει χαυευτικα, ή ετσι νομιζω.

Naty -1/0 .Κοριτσια παμε ετσι.

Εγώ -Ok.Κοριτσια Μαρκαρετε.

Τότε ο καλός μας ο Fede βαζει ενα τριποντο.Ετσι οταν η Ioanna παει να βάλει τρίποντο γληστραει και ο fede την ποιανει.Αχ,τι ρομαντικό σκεφτηκα...ήταν χαμένοι ο ένας στα μάτια του άλλου, όμως μετά απο λίγο, μόλις η Ioanna γυρισε σε αυτό το κόσμο.

Ioanna-Σε ευχαριστω αλλα τωρα πρεπει να βαλω ενα καλαθι.

Maxi-2/3.

Φονάζει ο Maxi και τοτε την μπαλα την ειχε ο Leon σκεφτηκα δεν θα την γλιτωσεις τοσο ευκολα.Και ετσι επεσα πανω του.

-Πες μου γιατί μου το κανεις,αυτο?

-Ποιο?

-Άστο, αλλά μα ρεσε αυτό που ειπες αυτο πιο πριν.Αν εβλεπες την cami και την Ioanna θα βγούμε ραντεβου.Τοτε σηκονομαι και τον σηκωνω και αυτον και μολις παεί να πάρει την μπαλά.

Tην περνω εγω.

-Κατασχεται.

Και ο Leon γυρνά στα αγορία και λέει σε έναν χαμηλό τονό.

Leon-Ζόρικη!

Maxi-Και ποιά δεν είναι??

Γελανε ολα τα αγορια.

Απο οτι καταλάβετε μια χαρα παιζαμε μια απο εδω μια απο εκει.Ειχαμε βγει 40/40 derby,μεγαλο derby δεν συμφωνήτε?Έτσι επειδή βγήκαμε ισοπαλία,όλοι την ώρα μαλώναμε.Μετα είχαμε μουσικη και επρεπε να πουμε στην δασκαλα πως παει το τραγουδι μας.Είχα ένα track.Πρώτη είμασταν εμείς,Δυστυχώς.

Τότε στην πόρτα της αίθουσας ήταν ο Tomas,μόλις ήρθε είχα ένα αβάσταχτο πονοκέφαλο αλλά έπρεπε να συγκεντρωθώ.

Έτσι άρχησα τόσο πιο ζαλημένη αισθανόμουν.

Μόλις τελίωσαμε μου φάνηκε ονειρική στιγμή,και χωρίς να το είχα καταλάβει ήμουν στην αποθήκη και μέσα ήταν ο Tomas.Και αρχιζει να μιλαει.

Tomas-Επειδή ακόμα δεν θα σε δαγκώσω,προσπάθησα, αλλά τίποτα δεν γίνεται.Θα κάνεις ότι θέλω εγώ.

Και γίνονται τα μάτια του κόκκινα.

Εγώ-Θα κανώ οτι θέλεις εσύ.

Tomas- Θα είμαι το αγόρι σου ,δέυτερον θα με αγαπάς και θα ξεχάσεις τον Leon, αλλά θα θαυμάσαι ποιά είσαι και όλα τα άλλα.Και πιο σημαντικό δεν θα μιλήσεις σε κανένα για αυτό,αλλά ούτε θα το θυμάσε..

Δεν θυμομουν τιποτά και δεν είχα πια αυτά τα ερωτήματα το μόνο μου ερώτημα ήταν τι έγινε????




True Love Story and the new begin. (Book 1)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα