η διεκδίκηση

3K 227 27
                                    

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Πανω που νωμιζα πως όλο αυτό το μαρτύριο με εκείνον είχε τελειώσει

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Πανω που νωμιζα πως όλο αυτό το μαρτύριο με εκείνον είχε τελειώσει..  άκουσα απο το πίσω πίσω τραπέζι.. εκείνο στην γωνία που καθόταν..εκείνος! Την δυνατή κατά βροντερή φωνη του.. να λέει

-μπορω να κάνω μια παραγγελιά; είπε και κοίταζε τον Μάνο που επαιζε μπουζούκι... το στομάχι μου έχει δεθεί κόμπος..  τα πόδια μου τρέμουν..το παει γυρεύοντας να μαθει ο Μάνος ποιος είναι; τι θέλει απο εμένα πια; δεν καταλαβαίνω..

-βεβαίως! Ριχτω!  Είπε ο Μάνος περιμένοντας να του πει ποιο τραγουδι ήθελε..
-το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας θέλω να παίξεις είπε και άφησε αυστηρα το ποτιρι στο τραπέζι του και σηκώθηκε με μια γρήγορη κινηση... η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή και Κριός ιδρώτας λούζει το κορμί μου.. εκείνος με πλησιάζει και ο Μάνος αρχίζει να παίζει αυτό που του ζήτησε εκείνος!  Ευτυχώς με προς περνάει και ανεβαίνει στην σκηνή ρίχνοντας μου ενα έντονο βλέμμα πανω απο τον ώμο του.. εκανα πως δεν το είδα... τρεμω μην καταλάβει τίποτα ο Μάνος και γίνει πάλι έτσι... θυμωμένος χωρίς να ακούει τίποτα..μα δίκιο θα έχει αυτήν την φορά.. και εκείνος το παρά τραβάει..  γιατί μου τα κανει αυτά ;  εκείνος με απήγαγε!  Με γύρισε σπίτι με εντολές του αρχηγού του προφανώς γιατι αλλιώς θα έβρισκε τον Μπέλα του ..  και τώρα είναι συνέχεια μπροστά μου.. γιατί; το γιατί δεν καταλαβαίνω.. το τραγουδι αρχισε κατά τα φώτα χαμήλωσαν ξανά..  όλο το μαγαζί χειροκρωταει εκτός απο εμένα..  εκείνος χορεύει με το τσιγάρο στο στόμα... και μου θυμίζει τον Μάνο... την πρωτη φορά που γνωριστηκαμε.. μα εκείνος ευτυχώς δεν με κοιτάζει έχει τα ματια κλειστά και νιώθει το τραγουδι,  ίσως να ήθελε απλός να χορέψει και εγώ παρεξηγησα ! Ο Μάνος με κοιτάζει έντονα..  μέσα στα ματια καθώς παίζει το μπουζούκι..  έχει το ίδιο βλεμμα με τοτε..με εκείνη την νύχτα..  και περίεργος με κανει να νιώθω ακριβως  τα συναισθήματα που ενιωθα εκείνη την νύχτα!  Το στομάχι μου μουδιάζει, καίγομαι ολόκληρη και νιώθω τα μάγουλα μου να κοκκινιζουν, χαμογελαω αυθόρμητα και αποφεύγω να τον κοιτάζω πολύ ..  ακριβως σαν την πρωτη φορά που τον γνώρισα!  Επιτέλους το μαρτύριο τελείωσε!  Σταμάτησε να χορεύει και κατέβηκε απο την σκηνή... πέρασε απο δίπλα μου ακουμπώντας ελαφρά το χέρι μου που είχα αφήσει εκτεθημενο στον αέρα , χωρίς να το στηρίζω κάπου..  με κοίταξε για ελάχιστα δευτερόλεπτα στα ματια και εγω πηρα αποτομα το χερι μου σαν να ηταν μια αντανακλαστικη κινηση ..υστερα απομακρύνθηκε και πήγε ξανά στην γωνιά του ! Εκανα μερικά βήματα πιο μπροστά για να είμαι πιο κοντά στον Μάνο..  να νιώθω ασφάλεια..  ελπίζω να μην το είδε αυτό.. εύχομαι απο μέσα μου με την καρδιά μου να τρέμει! 

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα