βιαιότητα

4.4K 248 16
                                    

7:00 χτύπησε το ξυπνητήρι

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

7:00 χτύπησε το ξυπνητήρι.. έπρεπε να σηκωθώ να πάω στην δουλειά.. είχα πάρει μια μεγάλη άδεια με όλα αυτά που έγιναν τελευταία..αλλά τώρα τελείωσε και έπρεπε να πάω ξανά στην δουλειά, πίσω στην καθημερινότητα.. η Μελίνα κοιμόταν δίπλα μου, δεν σηκώθηκα Κάθισα λίγο και την χάζευα, ήταν τόσο όμορφη και γλυκιά.. ήθελα να μείνω εδώ μαζί της μα δεν μπορούσα.. σηκώθηκα ανακατεύοντας τα ήδη ανακατεμένα μαλλιά μου από τον ύπνο,πήγα στο μπάνιο να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου.. τα μάτια μου είχαν αρχίσει να μαυρίζουν από κάτω, δεν είχα κοιμηθεί καλά, ήμουν πολύ κουρασμένος αλλά έπρεπε να πάω! Άφησα το νερό να τρέχει στην ντουζιερα, έβγαλα τα ρούχα μου αφήνοντας τα στο πάτωμα και μπήκα κάτω από την ντουζιερα.. τα μαλλιά μου και το μούσι μου ήταν βρεγμένα και όλο μου το κορμί ηρεμουσε καθώς έπεφτε το νερό πάνω μου, στο μυαλό μου ήρθε μια σκηνή.. τότε που έδωσα το δαχτυλίδι στην Μελίνα.. εδώ και μετά κάναμε έρωτα.. χαμογέλασα αυθόρμητα και ύστερα ντύθηκα, έβαλα μια φαρδιά μαύρη απλή φόρμα και ένα μαύρο φούτερ, έφτιαξα έναν καφέ και πήρα τα κλειδιά του αυτοκινήτου.. μα δεν έφυγα... κάθησα για λίγο όρθιος πάνω από την Μελίνα που κοιμόταν και την κοίταζα.. την αγαπαω! Ψιθύρισα στον εαυτό μου.. και ένιωσα το στομάχι μου να μουδιαζει.. πήρα ένα χαρτί και ένα στυλό και έγραψα:

"Έκαμα και το θεό εχθρό
Μα δε θα του περάσει
Κάλλια νεκρός παρά να δω
Άλλος να σ αγκαλιάζει"

Το άφησα δίπλα της στο μαξιλάρι, της έδωσα ένα απαλό φιλί και έφυγα..

Μελίνα
Ξύπνησα το πρωί και ο Μάνος δεν ήταν δίπλα μου.. το ξέρω ότι δουλεύει.. αλλά μου φαίνεται παράξενο.. θα ήθελα να είναι εδώ.. να ξυπνήσω στην αγκαλιά του,να μου δώσει ένα φιλί και να μου πει καλημέρα.. σηκώθηκα από το κρεβάτι και βρήκα ένα κόκκινο χαρτάκι δίπλα μου.. ο Μάνος το είχε γράψει.. ήταν μια μαντινάδα.. χαμογέλασα αυθόρμητα και έσφιξα το χαρτί στο χέρι μου..καθώς το διάβαζα, τον αγαπάω! Είπα χαμηλόφωνα αλλά τις σκέψεις μου διέκοψε ένα τηλεφώνημα.. κοίταξα την αναγνώριση κλήσης και είδα ότι ήταν ο δικηγόρος..

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα