Κεφάλαιο 23

5.7K 530 31
                                    

Ερατώ

Αργά το απόγευμα επιστρέφω στο σπίτι μου, έκανα ένα μπάνιο, έβαλα κάτι άνετο και χαλάρωνα στην τηλεόραση μέχρι που χτύπησε το κουδούνι..

"Γεια σου φιλενάδα" είπε και μπούκαρε μέσα..

"Γεια σου και εσένα, όλα καλά;;"

"Μια χαρά πήγαινε να ντυθείς και φεύγουμε" ανακοίνωσε και προσπαθούσα να θυμηθώ αν είχαμε κανονίσει κάτι και το ξέχασα.."Θα πάμε με το Φίλιππο για ποτό" είπε λες και διάβασε τις σκέψεις μου..

"Γιατί δεν πάτε οι δυο σας, εμένα τι με θέλετε;;" Με αγριοκοίταξε και μπήκα στο δωμάτιο...

Έβαλα ένα στενό τζιν με ένα άσπρο μπουστάκι και μαύρες γόβες, έπιασα τα μαλλιά μου ψηλά και βάφτηκα έντονα... Μπήκαμε στο αμάξι και σταμάτησε έξω από ένα μαγαζί, μπήκαμε μέσα και στο βάθος ήτσν ο Φίλιππος με κάποιο του οποίου η πλάτη ήταν γνωστή..ακριβώς δίπλα στεκόταν μια πάρα πολύ ψηλή και ξανθή κοπέλα..

"Εεε όχι πάλι" μονολόγησα

"Αυτή τη φορά δεν είχα ιδέα" είπε και με κοίταξε σε ένδειξη συγνώμης..

"Δεν πειράζει πάμε" είπα και προχωρήσαμε προς τα εκεί..

Ο Άγγελος ήταν απασχολημένος με την παρέα του και δεν μου έριξε ούτε ματιά, η Αφροδίτη κάθισε πάνω στα πόδια του Φίλιππου και εγώ δίπλα της, απέναντι μου ο Άγγελος με εκείνη..

"Ααα γεια σας κορίτσια δεν σας είδα" είπε

"Το καταλάβαμε" είπα ειρωνικά

Η ώρα περνούσε αρκετά νωρίς, ο Άγγελος δεν ξεκολλούσε από εκείνη και μας μιλούσε ελάχιστα...

"Νάντια αυτή είναι η Ερατώ, φίλη και δουλεύουμε μαζί, και αυτή η Αφροδίτη κοπέλα του Φίλιππου όπως έχεις καταλάβει" της είπε και τον κοίταζα νευριασμένη...άκους εκεί φίλη...

"Χάρηκα" είπε η Νάντια

"Και εμείς" απαντήσαμε μαζί με την Αφροδίτη αδιάφορα..

Μιλούσαμε για άσχετα θέματα με την Αφροδίτη και τον Φίλιππο και γελούσαμε συνεχώς, προσπαθούσα να αγνοήσω την παρουσία του Άγγελου μαζί με αυτήν και να μην με επηρεάσει... Ξαφνικά την αρπάζει από το σβέρκο και κολλάει τα χείλη του στα δικά της...η ψυχραιμία με εγκαταλείπει και τα μάτια μου είναι έτοιμα να βουρκώσουν για άλλη μια φορά για χάρη του...μαζεύω τα πράγματα μου και σηκώνομαι

"Λοιπόν ευχαριστώ για την παρέα πέρασα πολύ ωραία, είμαι λίγο κουρασμένη θα τα πούμε ίσως μια άλλη φορά...χαίρομαι που σε γνώρισα Νάντια" είπα και έκανα μερικά βήματα πριν απομακρυνθώ τελείως άκουσα τον Φίλιππο να λέει.."Είσαι μεγάλος μαλάκας"

Οίνος Ευφραίνει ΚαρδίανΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα