43

5.7K 396 139
                                    

Oğlum : Uzun zamandır görüşmüyoruz appa *-*

Appam : Hazır mısın *-*

Oğlum : Çok heyecanlıyım ! Benden epic fikirler çıkarda senden ümitli değilim *-*

Appam : Seni paramla döverim -_-

Oğlum : O zaman napıyoruzzzzzzzzzzzzzzz ben gidip aşk mangalarımı karıştırıyorummmmmmm sen de interneti talan ediyorsunnnnnn ?

Appam : Süremiz ne kadar ?

Oğlum : 1 saat .

Appam : 1 saat sonra görüşürüz o zaman .

Oğlum : Tamamdır O/ . Fighting !

Appam : Fighting !

----------

Appam : *görüntü* seç birini .

Oğlum : *görüntü* sende . 10 dakikan var .

----------

Appam : Sehun var ya seni yerim laaaaaannnnnn !!!!!!!!! 6.maddeyi anlat .

Oğlum : Şimdi 9 yıldır fark etmediğin anları hatırlayıp o an fark etmediğin için özür diliyorsun . İlk işin liseni organizasyon etmek . Bana ilk şurada orası okul bahçesi mesela aşk dolu gözlerle baktın , fark etmedim özür dilerim diyeceksin . Sonra sınıfa gideceksiniz mesela ben sınava çalışmamıştım sen bana kopya vermek için sabaha kadar çalışmıştın gözlerini ve çabanı görmediğim için özür dilerim diyeceksin . Sonra mesela ilk aşk anlamında seni seviyorumu terasta demiş olsun . Oraya çıkın ve yine fark etmediğin için özür dileyeceksin . Böyle böyle okulunu en sevdiğiniz mekanı sahili gezin ve her şey için özür dile . En son eve gelin ama bahçede olsun . Akşama kadar anca gezersiniz zaten . Gece yıldızların altında güzel bir yemek yiyin ve ona kocamam bir ayı al . Foto atmıştım ya onun gibi ve o ona sarılırken romantik bir konuşmayla bunların fark etmediğin için pişman olduğunu söyle ve seni affetmesi için sevgini kabul etmesini iste . Sonra onu sevdiğini söyle ;)

Appam : Evlenme teklifi de etsem mi ? *-*

Oğlum : O kadarını kaldıramaz . Ölür diyim ....

Appam : Doğru diyorsun da bu çok fena oldu *-* Evlenme teklifim sönük kalmasın ?

Oğlum : Ona da epik bir şeyler buluruz merak etme . Şimdi sen bana 15. maddeyi anlat .

Appam : Güzel dans ediyorsun ve sırılsıklam aşıksın . Sana bir dans kareografisi hazırlayacağız . Yağmur işini ben halledeceğim . O sıra çalan şarkıyı da ben yazacağım . Sen de bizim eve gelip kayıdı yapacaksın . Şarkıyı sen söyleyeceksin yani . Dansın ve şarkın bitince romantik bir konuşmayla Luhan tamamdır .

Oğlum : Kareografiyi kim hazırlayacak ?

Appam 'Karaçocuk' adlı kişiyi gruba ekledi .

Oğlum :

Oğlum :

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Omnia Vincit Amor / osh+lhn - pcy+bbhHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin