9

6.1K 552 82
                                    


Yehet : Nasıl bir yardım istiyorsun ki ?

Yoda : Zenginlerin hiç bir derdi olmaz ha ha ve ha . Kelime arkalarını okuyabiliyorum .

Yehet : Zekisiniz çok siz Yoda bay .

Yoda : Nasıl hızlı yazabiliyorsun :)

Yehet : Sen hiç klan savaşına TS olmadan girip savaşı kazandın mı :)

Yoda : Oooooooo levelim yüksek diyorsun .

Yehet : Tabii ki . Şimdi nasıl yardımcı olacağım ?

Yoda : Nasıl anlatmalıyım ki ... Liseden arkadaşım benden hoşlanıyor . Bundan 3 yıl önce çooo..k içkili olduğu bir gün bana açıldı . Hatta beni öptü . Sabah hiç bir şey hatırlamadı tabi ama ben çok kötü olmuştum . Arkadaşımdı o yani benim . Ben ona o gözle hiç bakmadım ve düşündüm . Anılarımızı falan . Resmen öküzüm !!! Yaptığı her şeyi benden hoşlandığı için yapmış .

Yehet : Sen ona karşı öyle şeyler hissetmiyorsun ama ...

Yoda : Tuhaf olan kısmı da bu . Bilmiyorum . Ondan o anlamda hoşlanıp hoşlanmadığımı bilmiyorum . Bana olan ilgisini seviyorum . Sevgisini buram buram hissediyorum ve bu çok özel hissettiriyor . Kaç tane sevgilim oldu benim . Bazılarını destekledi bazılarının saçını başını yoldu . Buna rağmen sevmeye devam etti beni . Her konuda yanımda oldu . Şarkıcılığı bir ara çok düşündüm . Cidden şarkıcı olmak istiyordum . Hayalimdi bu küçüklüğümden beri . Benden önce aileme o karşı geldi . Bu çocuk şarkıcı olmak istiyor diye ve onun sayesinde evimde stüdyo var . Sevgilimden ayrılıp barlarda sürterken beni oradan toplayan daima o oldu . Hayatıma girdiğinden beri bir an olsun yanımdan ayrılmadı .

Yehet : Numarasını versene . Seninle değil onunla konuşmak istiyorum . Ah canım kader arkadaşım benim .

Yoda : *-* Sinir etme beni ! İlk mesaj attığın gün onun yanına gitmiştim . Yine fena içmişti . "Seni bekleyeceğim Yeollie . Her ne olursa olsun . Evlenip çocuk yapsan bile ben yine yanında olacağım " dedi . O kadar ağladı ki ... hıçkıra hıçkıra , bağırarak . Tanrım o görüntü aklımdan gitmiyor . "Beni neden sevmiyorsun , beni niye görmüyorsun ... " İçim parçalanıyor ve ben onu dayanamayıp öptüm . Hayatımda o kadar tutkulu öpüşmediğime eminim ...

Yehet : Ona benzediğim için mi bana yardım edeceğini söyledin ?

Yoda : Mesajını görünce bir şey hissettim . Seni dinlemem gerekiyormuş gibi ... Sonra sen anlattıkça evet ona biraz benzediğin için yardım etmek istedim . Hem sana hem kendime yardım edeceğim . Biz birbirimize yardım edeceğiz .

Yehet : Burdan bakılınca ondan hoşlandığını anlıyorum ???

Yoda : Hoşlanıyor gibiyim ama o beni 9 yıldır seviyor !!! 9 yıl 9 !!! Onu üzmekten korkuyorum . Onun istediği gibi olamamaktan korkuyorum . Ona hayal kırıklığı yaşatmayı istemiyorum ... Onun sevgisiyle benim hoşlantımı karşılaştırınca çok ezik kalıyorum ...

Yehet : Ona seni seviyorum desen bunların hiç birini umursamayıp o an kalp krizi geçireceğini biliyorsun değil mi ?

Yoda : Yardım et o zaman !!!! Ona ondan önce seni seviyorum demek istiyorum ama düzgünce ve ondan hoşlandığımı göstererek . Pat diye olsun istemiyorum .

Yehet : Bence bana onun numarasını vermelisin *-*

Yoda : Hun ! Anlattığıma pişman etme .

Yehet : Peki Yeollie ben de sana yardım edeceğim ;)

Yoda : Siktir !

----------
Bugün 3 bölüm atacağım O/ . Güya her gün 1 bölüm atacaktım . Pffff !

22 - KiyomiKaizoku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

22 - KiyomiKaizoku

Omnia Vincit Amor / osh+lhn - pcy+bbhWhere stories live. Discover now