-//-

58 2 0
                                    

Dimineața următoare , din apartamentul 16, de pe Aleea Lalelelor , trecătoarele neexperimentate în ale dragostei ,puteau cu ușurință  să învețe în grabă ,  câteva lecții de seducție sau câteva metode foaaaarte eficiente de cucerire și desigur  una alta despre masculii feroce din zilele noastre de la cei mai renumiți maenștri în minunata artă a flirtului.

Expresiile de pe chipul Sierrei se schimbau de la uimire la furie , ca mai apoi să treaca la bucurie iar de la asta să treacă la exasperare totală.
-Mai spune-mi odata să înțeleg, i-ai spus ca nu vrei să vă mai sărutați nebunește , pentru că NOI eram îngrijorați pentru tine ?rosti ea plină de indignare și nedumerire.
-Păi , mda .. Adică , nu voiam să credă că sunt una din tipele alea care  îi cad atât de ușor în plasă .
-Uuuuhhh !!!exclamă ea , ridicând mâinile în aer de parcă ar fi cerut ajutor Celui de Sus .
Eu stăteam liniștită pe canapea și nu scoteam nici un sunet în așteptarea unui sfat sau orice altceva avea să se întâmple.
În urmă cu o jumătate de oră , dragii mei prieteni m-au asaltat cu întrebările despre seara precedentă și bineînțeles , despre Misteriosul Alexander. Ce puteam să le spun altceva decât  despre ochii lui minunați ,de un albastru-verzui ca apele Coastei de Azur și despre buzele lui mari și apetisante ,pe care am avut ocazia să le cunosc mai îndeaproape ? Probabil că nu a fost o idee atât de bună să le spun despre sărut , pentru că imediat după iadul s-a dezlănțuit și am ajuns în situația de acum .
-Bun , eu îi dau dreptate Lolei, ce era să facă ? Să îl ducă acasă și să îl bage direct în pat ? Ai procedat chiar foarte bine , scumpo ,zise Cam , bătându-mă liniștitor pe umăr .
-Ba nu , nu a procedat bine deloc . Însfârșit , după un secol , un tip super-tare , o sărută și îi lasă numărul de telefon iar ea îi face vânt , zise Sierra în cele din urmă.
Prea obosită de această discuție , m-am ridicat de pe canapea și m-am îndreptat spre bucătărie să îmi iau o ceașcă de cafea .
Am luat o gură din lichidul maroniu , acesta prelingându-se până în adâncul sufletului meu și oferindu-mi o stare de bine.M-am întors în sufragerie și am spus :
-Uitați , eu nu v-am spus toate astea ca să primesc din partea voastra numai reproșuri . Am considerat că trebuie să impun o anumită distanță între mine și Alex și asta am făcut .V-am povestit pentru că aveam nevoie de un sfat .
-Ai dreptate , zise Sierra , și  îmi pare rău că am reacționat așa . Dacă tot ai făcut pe " inabordabila " ,lasă-i puțin timp de gândire , să se frământe , să se întrebe de ce i-ai răspuns la sărut dar acum nu îl cauți .
-Sierra are dreptate , zise și Cameron . trebuie să îl ți pe jar , măi , acordă-i două zile , mari și late de gândire , iar apoi , surprinde-l cu o invitație la cafea .
-E, așa mai veniți de acasă ,vă  mulțumesc, le spun eu celor doi oferindu-le o îmbrățișare fugară . O să ies la alergat , veniți ?
-Neeeah, tocmai îmi începe emisiunea de gătit ,zise Cam , tolănit pe canapea și schimbând canalele .
-Eu nu am nimic de făcut , dar o să refuz . Distracție , zise și Sierra închizând ușa dormitorului ei .
-Bine , atunci eu am plecat . Pe mai târziu , zicând asta , m-am îndreptat spre dormitor , mi-am pus treningul gri , vesta portocalie și adidași albi și am ieșit din apartament.
Chiar când ușile liftului s-au deschis , am dat nas în nas cu nimeni altul decât ...

De ce mă întorc mereu la tine ? Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum