-//-

79 6 0
                                    

Am continuat să vorbim despre cum a decurs săptămâna fiecăruia și am stabilit locul și ora întâlnirii , apoi ne-am îndreptat fiecare spre casă.

Ora 19:45 , pregătirile pentru "marele eveniment" cum îl numise Sierra , erau în toi.
Ea și Cameron se aflau în camera mea , scotocind prin dulapuri dupa ținuta-sexy-care-avea-să-dea-toți-bărbații-pe-spate , timp în care eu am hotărât să mă răsfăț puțin , cu o baie cu spumă.
Apa fierbinte care îmi atingea pielea , era ca un calmant de care abia acum realizez cât de multă nevoie aveam. Mă las purtată de sentimentul de calm și relaxare pe care aceasta mi-l oferă și închid ochii pentru o clipă .Doar de atât fusese nevoie ca amintirile să îmi năvălească în minte .
Desigur , la început mintea mi-a zburat la zilele de liceu , la prietenii pe care mi i-am facut în această perioadă și la cât de dor îmi era defapt de școala, totul era plăcut și liniștit ,însă starea de bine nu dură iar amintirea "baiatului rau" apăru pe nesimțite . Acum eram în curtea școlii la absolvirea clasei a 12 a , acum revedeam prima întâlnire cu EL.
Băiatul misterios cu ochi negri care a intrat în dimineața aceea ploioasă și mi-a dat lumea peste cap de-a binelea .Ochii lui au fost primii care mi-au atras atenția , erau atât de pătrunzători încât am fost nevoită sa îmi plec privirea . Era clar ,ochii lui adăposteau atât focul pasiunii mistuitoare cât și indiferența rece ca un sloi de gheată , atât iubirea cât și toată ura de pe pământ , acela fusese un avertisment clar și răspicat , însă eu nu l-am luat în seamă.Nu am putut , era deja prea târziu , i-am căzut în plasă .
Gândul mi-a zburat apoi la toate sentimentele contradictorii pe care mi le transmitea .La el , primul care a reușit să îmi trezească ura , mânia , cel care a reusit să mă facă să îmi doresc să nu îl fi întâlnit vreodată , cel care mă făcea să îmi doresc răzbunarea , toate astea pentru ce ? Ca mai apoi, să îmi facă în mod miraculos inima să bată nebunește, doar aruncându-mi o simplă privire fugară sau cu cel mai banal și mai comun salut existent: BUNĂ! zicea el în timp ce își arunca geanta pe bancă , iar inima mea zbura deja spre alte galaxii . El , singurul care a reușit să îmi țină inima pe jar făcându-mă să mă întreb cât de mult puteam să îl plac, ca mai apoi,tot el sa o răcorească cu vorbe goale, făcându-mă să îl urăsc pentru firea lui nehotărâtă . El , cel care a plecat de atâtea ori dar s-a întors mereu mai plin de dorință ca niciodată . Singurul pe care am îndraznit să îl iubesc și probabil îl voi iubii multă vreme .
*cioc-cioc*
Bătaia în ușă mă aduce cu picioarele pe pământ și spun ușor iritată:
- Ce e ?!
-Ești bine?Am crezut că te-ai înecat , se auzi vocea îngrijorată a Sierrei ,din spatele ușii.
-Sunt bine , o anunț eu.
-Păi atunci mișcă-ți fundul ăla mare aici și îmbracă-te ! E ora 21:00 . Mai ai o oră la dispoziție! Știi cum e Grace , când zici o oră aia să fie !
Poftim?! Doar ce am intrat , când a trecut așa repede timpul? Dar apoi mi-am reamintit că timpul îți alunecă printre degete atunci când mintea îți zboară la Făt-Frumos .

De ce mă întorc mereu la tine ? Where stories live. Discover now