7

1.4K 67 1
                                    

"Hey, zullen we vandaag afspreken in de stad?" lees ik opeens op mijn telefoon, ik kan het niet geloven maar het is toch echt waar. Shawn heeft mij een berichtje terug gestuurd "ja lijkt me leuk". "Oke dan spreken we af bij de starbucks om 13.00" "top!" Wat moet ik aantrekken?????????? Oke Tam adem rustig en en uit, waarom zeggen mensen dat dit zou moeten werken? Een kijkje in je kledingkast zou genoeg moeten zijn om niet overstuur te kijken, dus kijk ik en zie ik niks! Niet niks wat ik kan aantrekken, nee serieus niks, helemaal leeg kleding is foetsie nergens te bekennen van de aardbodem verdwenen. Ik stamp naar beneden en schreeuw 'WAAR ZIJN AL MIJN KLEREN GEBLEVEN' 'Rustig nou Tam, ze waren niet harvard waardig we gaan vanmiddag nieuwe kleding kopen''wie zegt dat ik dat wil' 'daar heb je het al sinds de basisschool over' 'Nee daar heb JIJ het over sinds de basisschool ik wil gewoon normaal kunnen zijn, zonder me druk te maken om cijfers of een 100% aanwezigheid. Dat jij daar zo veel waarde aan hecht is jouw probleem maar ik ben er klaar mee' En ik loop weg, voor de duidelijkheid met mijn enige outfit en mijn moeders portemonnee. 

Mijn moeder haalt wel vaker rare dingen uit, altijd met het zicht op harvard. Maar dit spant de kroon, het is niet te omschrijven het enige wat echt van mij was heeft ze ook weten af te pakken. Ik loop door de stad en zie een leuke boutique, zo'n gezellige en knusse. Ik loop naar binnen en zie zoveel leuke dingen, na een uur loop ik de winkel uit met een tas vol nieuwe kleding. Alleen nieuwe kleding zal mijn probleem niet oplossen, een nieuwe look ook niet ik moet een oplossing vinden en snel. Maar eerst naar huis om om te gaan kleden, en mijn moeders gezicht te zien als ik een tas vol nieuwe kleding heb.

'Waar was jij naar toe?' 'Nieuwe kleding kopen' en gooi mijn moeders portemonnee op de tafel, en ga naar boven. Mijn moeder snapt mij niet, mijn vader snapt mij niet en op school snapt al niemand mij. Maar misschien snapt Shawn mij, misschien is hij de enige op de wereld die mij snapt. Daar ga ik vandaag achter komen. 

Believe Shawn MendesWhere stories live. Discover now