4

1.5K 66 1
                                    

OMG het is een reactie van Shawn, ja DE Shawn Mendes en het zegt niks gemeens er staat "dit meisje heeft een ongelofelijk mooie stem!" Ik kan het niet geloven maar het is echt waar ik besluit om te reageren "Ahww thanks dat betekent zo veel voor me".  Ik ben helemaal in de wolken kan het echt niet geloven de enige echte Shawn Mendes heeft op een filmpje gereageert waar ik sta te zingen, ik kan het niet geloven. 'Tamara let je wel op de tijd anders kom je te laat op school!' waarom weet mijn moeder altijd alles te verpesten. Ik pak mijn tas en doe mijn dagelijkse ochtend rutine. Dan fiets ik naar school.

'Hey Tam hoe gaat het?' 'Zeg maar niks meer Liv, ik hoef jouw bullshit echt niet meer te horen' 'maar ik dacht dat we vrienden waren' 'ja dat zeg je goed WAREN' en dan loop ik weg. Liv was vroeger mijn beste vriendin samen met Amy en Hannah, maar zoals je waarschijnlijk al weet zijn ze bitches geworden. Ik loop naar mijn kluisje en zie iedereen naar mij wijzen, alleen niet lachen. Dan zie ik Amy, 2 bitches op 1 dag kan het erger? 'Hey ik zag je filmpje op youtube, wist niet dat je kon zingen' 'hoezo? ik heb je reactie wel gezien met: kan iemand nog lelijker krijsen?' 'Nou dat meende ik niet, ik wilde alleen weten of je tegen een grapje kon. Blijkbaar niet''tuurlijk Amy nou doei' en snel loop ik verder. Ik weet eigenlijk wel zeker dat dit kom door de reactie van Shawn, eigenlijk kan het niet anders want als ik kijk op youtube zijn er een heleboel likes bij gekomen en geen gemene reactie. Dat allemaal door Shawn, hoe hij mijn dag kon veranderen door 1 reactie.

De rest van de dag was geweldig tot ik thuis kwam. Mijn vader en moeder keken heel serieus en zeiden dat ik even moest komen zitten. 'Tamara we moeten je iets vertellen' zegt mijn vader 'oke kom maar op''je moeder is zwanger' 'WAT?!?!''Doe is even rustig Tamara' 'ik weet al wat hier aan de hand is' en ik loop zo naar mijn kamer en doe mijn deur op slot. Ik weet precies wat de reden hierachter is, mijn ouders willen zeker weten dat minstens 1 kind naar harvard gaat. Zoals je waarschijnlijk al weet zijn mijn ouders geobsedeerd met harvard, het is iedere keer harvard dit harvard dat, en nu ik geen 100% aanwezigheid heb willen ze een back-up kind. 'TAMARA NU NAAR BENEDEN KOMEN' zegt mijn moeder boos 'waarom zou ik' 'NU', oke oke denk ik bij mezelf en loop slenterend naar beneden.    

'We willen je nog vertellen, dat we dit kindje echt willen' 'oke en zins wanneer' 'het was niet echt gepland maar we willen het echt graag' 'tuurlijk' ik pak mijn jas en ga weg, waar weet ik nog niet maar ik ga fietsen en kom uit bij het park.  Ik ga zitten op een bankje en hoor de vogels fluiten, ik heb er nu spijt van dat ik niet een boek heb meegenomen. Of eigenlijk toch niet want even verderop zie ik Shawn Mendes. Ja DE Shawn Mendes zitten.                                                       


Believe Shawn MendesWhere stories live. Discover now