6

1.4K 70 2
                                    

'Waarom praat jij tegen mij?' 'Hoezo?' 'Nou ja, jij bent Shawn Mendes je kan met iedereen praten die je wilt, waarom tegen mij?' 'Omdat je er schattig uitziet als je slaapt, ik moest even checken of dat ook zo is als je wakker bent' 'oke geen grapjes maken' 'het is geen grapje, ik meen het en je was de enige die niet op mij kwam afrennen toen ik ontdekt was.' 'En dat vind je een probleem?''Nee, maar dan zie jij mij waarschijnlijk gewoon als mens, en niet als een of andere superman'. Ik dacht na over wat hij net tegen mij zei, en kan het eigenlijk niet plaatsen, maar dat komt waarschijnlijk ook omdat ik niet snap dat een beroemdheid met mij wil praten. 'Hier is mijn nummer, voor als je snapt waarom ik met je praat' zegt Shawn en schrijft iets op een blaadje wat hij vervolgens aan mij geeft. Ik vouw het briefje open en zie het nummer staan. Begrijpen kan ik nog niet, ik kan het maar niet snappen waarom zou hij mij aanspreken. Ik ben maar een doodnormaal meisje, meestal het ene meisje met het boek. 

Als ik thuis ben zie ik mijn ouders met boze blikken. 'Waarom ben jij zo lang weggebleven' 'omdat ik geen zin had in jullie gezeur''wil je dat nooit meer doen je moeder en ik waren ongerust' 'ja ja zoals jullie de afgelopen 16 jaar van mijn leven ook waren zeker, ik moet maar eens huiswerk gaan maken', mijn ouders kunnen zo stom doen. Het ene moment zeggen ze dat ze van me houden en dat probeer ik ook al te graag geloven, maar tegelijk doen ze alleen alsof ze om mijn cijfers geven. Ik probeer me niet zo veel van hun aan te trekken, maar dat gaat nogal moeilijk aangezien we in 1 huis wonen. En straks heb ik een zusje of een broertje, wat ik op zich echt super leuk vind hoor, maar ik wil niet dat nog een kind door het zelfde als ik doorgaat. 

En dan heb ik nog het nummer van Shawn, of van een random persoon omdat Shawn zijn echte nummer niet wilde geven. Maar daar ga ik gewoon even niet van uit, ik weet niet wat te doen. Hij zei als je weet waarom ik met je praat, maar dat weet ik nog steeds niet. Weet je I don't care ik ga gewoon een berichtje sturen "hey, ik ben het het meisje van het park." Ik kijk naar mijn telefoon maar zie geen berichtje terug, waarschijnlijk toch een random persoon. Dan ga ik maar aan mijn huiswerk daar heb ik nog genoeg van liggen. 

Believe Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu