3

1.6K 69 5
                                    

Ik heb de dag overleeft, maar geloof me het was zwaar. Ook heb ik besloten nooit meer te gaan zingen, dat heb ik gezworen op eh nou eigenlijk op nog niets dat moet ik nog even gaan bedenken. Huiswerk zou verboden moeten worden, je bent bijna de hele dag op school om te leren en dan ben je thuis moet je weer leren! Ik vind dat zo oneerlijk want dat extra leren word niet gerekend als schooluren zodat je nog een extra vakantie hebt, ik begrijp het wel anders zou het een vakantie zijn van 10 weken. Maar dan blijft het oneerlijk voor ons, de meeste mensen in mijn klas maken hun huiswerk dan ook niet. Mijn moeder heeft alleen gezworen dat als ik 1 keer mijn huiswerk niet maakt dat ik dan voor 10 jaar huisarrest heb, mijn telefoon voor 1 jaar word ingenomen (ook telefoons die ik eventueel bij koop) en mijn laptop zo word beveiligd dat ik alleen huiswerk erop kan maken. Dus ja ik kies liever voor het vele, slopende, tijd in nemende, nergens op slaande huiswerk. 

Dus als ik na 4 uur klaar ben met mijn huiswerk (ja 4 uur, de docenten bij ons op school zijn echt dol op het geven van huiswerk), ga ik even kijken naar het filmpje van ik die memorie zingt. Ik kijk eerst naar de views wat er best veel zijn eigenlijk, ik merk aan me zelf dat ik hoop begin te krijgen. Ik sla mijn laptop dicht, ik moet niet zo denken ik heb nog geen eens naar de dislikes gekeken die zullen vast heel hoog zijn. Ik wil kijken maar ik durf het niet, ik open een klein stukje mijn laptop en sla m dan weer dicht. Ik moet mijn mood niet verpesten door te kijken naar de dislikes, ik laat het wel op views. Ik ga mijn tanden poetsen, pyama aantrekken en kruip dan lekker onder de deken. 

Pling, pling pling nee hé heb ik een andere wekker toon, ik sla op de wekker maar het geluid blijft. Dan loop ik naar mijn telefoon en besef dat die nog aanstaat, niet dat ik daar meestal wat van merk maar nu wel. Ik zie dat het van youtube komt en word gelijk deppri dat zijn waarschijnlijk allemaal reactie's met hoe slecht ik wel niet kan zingen. Oke Tamara dit moment moet toch een keer komen, zeg ik tegen mezelf. Ik open youtube en kijk naar de reactie's en zie die van mensen op school, haha daar heb je Tamara weer met haar krijs stem, kan iemand de dokter bellen want ik heb hoorbeschadiging gekregen zitten er ook tussen maar als ik verder scroll zie ik een reactie die belangrijker is dan 500 duizend mensen bij elkaar. Het is een reactie van ...

Believe Shawn MendesWhere stories live. Discover now