Κεφάλαιο 14

6K 556 38
                                    

Άγγελος

Από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι μου δεν μπορούσα να ηρεμίσω, γιατί ήρθε;;;..τι ήθελε εδώ;; Όμως δεν θα έμπαινα στον κόπο να πάω να την βρω, όχι αυτή τη φορά...είπα κάποια πράγματα και τα εννοώ..

Την Δευτέρα πήγα από τα χαράματα στη δουλειά, και τριγυρνούσα μέσα στα αμπέλια χωρίς να κάνω κάτι... Ήρθαν οι εργάτες και αρχίσαμε το σκάψιμο, είναι η εποχή που βάζουμε τα νέα φυτά...

Είχε περάσει μια βδομάδα και δεν την είχα δει, τα πρωινά ήμουνα στα αμπέλια και στο εργαστήριο...το απόγευμα επέστρεφα στην εταιρία και άφηνα τις αναφορές από το εργαστήριο πάνω στο γραφείο της...Τα βράδια έβγαινα και γυρνούσα πίσω πάντα με παρέα, σε αυτό τον τομέα τουλάχιστον ήμουν τυχερός..αλλά καμία δεν ήταν σαν αυτήν...καμία..

Ένα απόγευμα πήρα ένα τηλεφώνημα από τον Φίλιππο...

"Ελπίζω να έχεις ένα καλό λόγο που με ξυπνάς..." Είπα μόλις το απάντησα...

"Ξύπνα και άκου είναι σημαντικό...Είμαι στο γραφείο και έχει έρθει εναμαιλ για το συνέδριο στην Ιταλία..."

"Το περίμενα, αύριο θα πάω εγώ στο γραφείο, πήγαινε στο αμπέλι..."

"Θα ήθελα να βρίσκομαι μέσα στο κεφάλι σου πραγματικά..."

"Δύσκολο αδελφέ, ως ακατόρθωτο"

Το επόμενο πρωί ενημέρωσα την γραμματέα μου να ενημερώσει την Ερατώ να έρθει, θέλω να την πάρω μαζί μου..

Χτύπησε την πόρτα και μπήκε μέσα, την καλημέρισα και έκατσε μπροστά μου..

"Στην Ιταλία γίνεται ένα συνέδριο είναι σημαντικό και θέλω να παρευρεθώ, οι όροι του συνεδρίου είναι όσοι πάνε να έχουν μαζί τους και τον οινολόγο της εταιρίας τους, γι' αυτό πήγαινε να φτιάξεις τα πράγματα σου και στις έξι να είσαι στο αεροδρόμιο... Το συνέδριο είναι τρεις μέρες, έκλεισα δωμάτια σε ξενοδοχείο" μπήκα αμέσως στο θέμα..

"Δεν θα έρθω.." Είπε αμέσως και έγνεψα το κεφάλι μου θετικά.. Θα έρθεις θες δεν θες..

"Δεν θα σε εμποδίσω αν δεν θες να έρθεις, είναι δικαίωμα σου, αν όμως δεν έρθεις να ξέρεις πως απολύεσαι...η επιλογή δική σου "

"Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό έχω συμβόλαιο"

"Δοκίμασε με και θα διαπιστώσεις πολύ σύντομα ότι μπορώ...στις έξι να είσαι στο αεροδρόμιο, και τώρα μπορείς να πηγαίνεις"

Επέστρεψα στο σπίτι μου και ετοίμασα την τσάντα μου, ξεκουράστηκα λίγο, έκανα ένα μπάνιο και ετοιμάστηκα για το αεροδρόμιο, έφτασα και την περίμενα στην είσοδο...Θα έρθει και το ξέρω.. Μετά από μερικά λεπτά την είδα να κατεβαίνει από ένα ταξί και να με πλησιάζει, έκανα ένα στραβό χαμόγελο...

Οίνος Ευφραίνει ΚαρδίανΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα