Κεφάλαιο 13

6.2K 563 33
                                    

Ερατώ

Άνοιξε την πόρτα και έφυγε, δεν είπε κάτι απλά έφυγε...ίσως αν ήμουν στη θέση του και εγώ το ίδιο θα έκανα... "Κι εγώ...κι εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί σου..."Είπα και η πόρτα είχε είδη κλείσει...Έμεινα εκεί στο πάτωμα να σπαράζω στο κλάμα, δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει από τη στιγμή που με άφησε πίσω του και έφυγε και τα δάκρυα μου δεν έλεγαν να σταματήσουν να τρέχουν από τα μάτια μου...

Το κουδούνι εδώ και μερικά λεπτά χτυπάει ασταμάτητα, αλλά δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.."Άνοιξε μου, το ξέρω ότι είσαι μέσα" άκουσα την Αφροδίτη να φωνάζει...Σηκώθηκα από το πάτωμα και άνοιξα την πόρτα, την κοίταξα για λίγο και έπεσα στην αγκαλιά της..."Βοήθησε με, σε παρακαλώ βοήθησε με" έλεγα μέσα στο κλάμα μου.."Τι έπαθες κοριτσάκι μου;;" Με ρωτούσε αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω.. τι να έλεγα έτσι όπως τα είχα κάνει.." Πήγαινε πλύνε το πρόσωπο σου, βάλε κάτι πάνω σου που είσαι με το σεντόνι και έλα να μιλήσουμε..."

Μπήκα στο μπάνιο και έριξα μπόλικο νερό στο πρόσωπο μου, έβαλα μια φόρμα και μια λεπτή μπλούζα και κάθισα στον καναπέ, μου έδωσε έναφλιτζάνι καφέ και κάθισε δίπλα μου...

"Είσαι καλύτερα;;" Και κούνησα αρνητικά το κεφάλι μου..."Πες μου τι έχει γίνει.." Είπε και άρχισα να της τα λέω όλα από την αρχή...από τι στιγμή που γνωριστήκαμε μέχρι σήμερα το πρωί...Όταν τελείωσα την αφήγηση με κοιτούσε λίγο περίεργα..

"Γιατί το κάνεις αυτό, στον εαυτό σου μου λες;;; Αφού και εσύ τον θες,γιατί τον διώχνεις;;;"

"Γιατί φοβάμαι...φοβάμαι αυτόν...φοβάμαι εμένα...φοβάμαι να ερωτευτώ ξανά..."

"Ο Άγγελος δεν είναι ο Σταύρος, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο...Πρέπει να το ξεπεράσεις και να προχωρήσεις, έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε, σύνελθε και πάτα γερά στα πόδια σου...Ο Σταύρος ήταν ένας μαλάκας που δεν άξιζε την αγάπη σου.. Όμως μην χρεώνεις στον Άγγελο τα λάθη που έκανε ο Σταύρος...μην τον καταδικάζεις κοριτσάκι μου χωρίς λόγο, επειδή εσύ φοβάσαι..δώσε στον εαυτό σου μια ευκαιρία να γίνει ευτυχισμένος, ξέχνα το παρελθόν και προχώρα.."

"Αν δεν ήταν τόσο μαλάκας εγώ τώρα θα είχα το μωράκι μου στην αγκαλιά μου..."

"Ποτέ δεν θα ξεχάσω, που σε βρήκα στον διάδρομο να αιμορραγείς... Είχα τρομάξει τόσο πολύ...Όμως αγάπη μου, τώρα πέρασε θα κάνεις άλλο μωρό με τον άνθρωπο που αξίζεις να έχεις δίπλα σου... δεν ξέρω αν αυτός είναι ο Άγγελος όμως ποτέ δεν θα το μάθουμε αν δεν τον αφήσεις να σε πλησιάσει..."

Οίνος Ευφραίνει ΚαρδίανΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα