αλλαγή σχεδίου...

3.7K 266 6
                                    

Αλέξης
Πάει μια εβδομάδα τώρα που δεν βρίσκω πουθενά τον Μάνο..
Εξαφανιστίκε..έφυγε από το σπίτι του.. νομίζει πως έτσι θα ξεφύγει από την κατάσταση.. μα κάνει λάθος! Εγώ έχω όλες τις πληροφορίες στα πόδια μου και αργά η γρήγορα μπορώ να τον βρω! Και τον βρήκα!! Είναι στην θεσσαλονίκη... νομίζει πως μπορεί να με κοροϊδεύει και να φεύγει.. ίσως να πιστεύει ότι έτσι θα λήξη το θέμα που έχουμε μεταξύ μας! Αλλά κάνει μεγάλο λάθος! Αν δεν τον δω νεκρό τίποτα δεν έχει τελειώσει.. σκότωσε τον αδερφό μου και δεν θα μείνει ατιμώρητος.. γιατί ένας μαφιόζος έχει τιμή! Δεν είναι δυνατόν να τον αφήσω έτσι.. πρέπει να πληρώσει για ότι έκανε,που τόλμησε να τα βάλει μαζί μας... πρέπει να οργανώσω ένα καλό σχέδιο.. και χωρίς να το καταλάβει να πέσει νεκρός! Μόνο τότε θα έχει πληρώσει! Είπα στον εαυτό μου πίνοντας και το δεύτερο ποτήρι ουίσκι και ακόμα είναι 10:00 το πρωί...

-φώναξε μου την Στέλλα εδώ! Είπα αυστηρά και απότομα στον Άκη, το δεξί μου χέρι... και εκείνος υπάκουσε αμέσως στην εντολή μου..
-τι θέλεις; είπε η Στέλλα που μπήκε στο γραφείο μου χωρίς να χτυπήσει την πόρτα και αυτό με εκνεύριζε αφάνταστα!
-πρώτα από όλα να χτυπάς την πόρτα! Στο γραφείο μου μπαίνεις και να το σέβεσαι! Είπα απότομα χτυπώντας το χέρι μου πάνω στο γραφείο και η Στέλλα πήρε μια έκφραση τρόμου στο πρόσωπο της..
-μάλιστα είπε διστακτικά.
-Θέλω να μου κανείς μια δουλειά.. είπα και έκοψα την κουβέντα για να πιω λίγο ουίσκι ακόμα, θα πας στην Θεσσαλονίκη.. να δουλέψεις σε ένα ξενοδοχείο και να έχεις από κοντά ένα ζευγάρι που θα σου πω, θα μου δίνεις αναφορά τι κάνουν,που είναι και με ποιους είναι! Πήγαινε ετοίμασε την βαλίτσα σου και σε 2 ώρες πετάς για Θεσσαλονίκη! Είπα αυταρχικά χωρίς να ακούω κουβέντα!
-εντάξει είπε η Στέλλα βγαίνοντας από το γραφείο μου
Αυτή την φορά ΔΕΝ θα μου ξεφύγει ο Μάνος.. θα το πληρώσει...

-Μάνο.. τα λεφτά αργά η γρήγορα θα τελειώσουν.. πόσο ακόμα θα κάτσουμε στο ξενοδοχείο; μήπως να γυρίσουμε πίσω; είπε η Μελίνα και φαινόταν πολύ αγχωμένη..
-ααχ δεν ξέρω...δεν ξέρω! Βρε αγάπη μου είπα ξεφυσοντας και έβαλα τα χέρια μου στο πρόσωπο μου.. πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω! Ο Αλέξης είναι επικίνδυνος και ανά πάσα στιγμή.. μπορεί να της κάνει κακό!
Η Μελίνα δεν απάντησε καθόλου σε αυτό που είπα απλός κάθισε να φάει το Πρωινό της αμίλητη και σκεπτική...
-θέλεις να πάμε μια βόλτα να σκεφτούμε τι θα κάνουμε; πρότεινα στην Μελίνα..
-ας πάμε! Ρε Μάνο.. ας πάμε είπε ξεφυσωντας η Μελίνα.
Βγήκαμε από το ξενοδοχείο και προχωρήσαμε αμίλητοι η Μελίνα είχε τα χέρια της σταυρωμένα και προχωρούσε αμίλητη δίπλα μου.. γαμωτο! Πως τα έχω μπλέξει έτσι; πως!! Με μια απότομη κίνηση άρπαξα την Μελίνα και την έκλεισα στην αγκαλιά μου σφικτά, την κρατούσα σαν να ήταν ότι πολυτιμότερο είχα στην ζωή μου... και πράγματι ήταν ότι πολυτιμότερο είχα! Είναι η γυναίκα μου, η ζωή μου και θα κάνω τα πάντα για αυτήν...

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα