Wait.. What

300 7 1
                                    

"Hallo selin høre du efter" sagde en stemme en stemme langt væk fra Luke og jeg en stemme i mit hoved, den bagerste af hoved en stemme som lød meget som min bedste venindes men hvor kommer den fra je Right mit hoved men hvorfor og hvorfor nu "selin er du død" grinede stemmen igen.
"Du må ikke gå nu" sagde Luke der stadig sad foran mig "hvad mener du med gå" "vi ses nok selin" sagde han, og alt blev sort jeg blev ligesom kastet tilbage.
Jeg rejste mig med et sæt, jeg var tilbage i Danmark på Starbucks "neeeeeeeeeeeeej" råbte jeg ligesom i film men det skulle jeg ikke havde gjordt folk ved bordene blev vidst lidt sure,
10hi.
"Ja jeg er okay for 117 gang" sagde til min veninde imens jeg tog en slurk vand "men hvorfor er her" spørg jeg "altså du kom for at sige op men da du var på vej ud af døren kom 5 seconds of summer et eller andet med at deres fly hjem blev nød til at nød lande her og altså du besvimede da du så Luke og han lindede faktisk også en som der kunne besvime" svarede hun og jeg tror jeg ligner et kæmpe spørgsmål tegn "men men men jeg var jo i Australien" sagde jeg og kunne næsten begynde at græde har jeg mistet Luke "du skal først der hen på fredag hvad snakker du om" spurgte hun.
Og der kom de mine tåre de varme tåre røg ned af min kind men vent, jeg skal stadig til Australien så må jeg se om det er min skæbne at møde Luke eller det var en drøm.....
_________________________________________________
Så nu den slut så må i selv ud tænke om hun møder Luke igen eller lever det liv hun tror hun for der.
Mange tak for i har læst med for jeg elsker at skrive så det betyder meget i gider.
Der kommet ikke en to'er til denne bog men jeg skriver en ny bog med Matthew espinosa han er viner/YouTuber og virkelig lækker håber i vil læse den.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️🐧🐧🐧🐧🐧🐧❤️❤️❤️❤️❤️❤️🐧🐧🐧🐧🐧🐧❤️❤️❤️❤️❤️

Not another love songWhere stories live. Discover now