Party

554 21 0
                                    

Selin's synsvinkel
Jeg sad ude på min altan og slappede af for var lige blevet færdig med mit værelse altså med at indrette, men jeg kan ikke slappe helt af for tanken om Luke blir ved med at kører rundt i mit hoved hvor kender han min mor fra?? Og hvorfor måtte jeg ikke sige han var her?? Men det største spørgsmål var hvordan kende han mig ?? Jeg røg ud af mine tanker da jeg hørte en svag melodi.
Jeg gik udenfor og fuldte lude af musik og jo tættere jeg kom jo mere kunne jeg høre en der sang, lyden kom fra det gamle hus og da jeg så huset var det som om jeg kunne se et syn af en lyshåret dreng der grad og jeg grad os og så var jeg tilbage i virkeligheden.
Jeg gik ind i det gamle hus og så Luke sad og spillede jeg stod bare og kiggede på han spillede amnesia,
Imens han spilede kunne jeg ikke lade vær med at synge med til melodien.
Han må ha hørt mig siden han ligepludselig stoppede med at spille og kiggede over mod mig han rejste sig og gik her over "ømmmh.... Hej Selin" sagde han og kløede sig i nakken "Hej Luke hvad laver du her??" Spurgte jeg undrende "her er jeg altid når jeg har brug for at være alene eller faktisk når jeg har brug for at være sammen med dig" sagde han og kiggede trist på mig "hvad mener du med at være sammen med mig??" Spurgte jeg igen undrende "jo altså vi var ...... Nej jeg kan ik sige det eller det kan jeg men jeg må ik" sagde han og gik mod udgangen "undskyld" hviskede han inden han gik ud af døren, "veeeent" råbte jeg og løb efter ham men han var for hurtig.
Jeg gik tilbage til det gamle hus og satte mig og grad "hvorfor har jeg et lorte liv jeg har ikke bet om at være rig eller være grim af helvede til og jeg har ikke bet om at flytte fra min eneste ven hvorfor mig var hvorfor" sad jeg og råbte til Gud eller hvem der en kunne høre mig.
Gær hvide om der er noget skabt et sted yes der ligger et glas står på gulvet jeg tog det og satte ned mod mit håndled og trykkede det ned indtil der begynde at komme blod jeg tog det væk og satte det på det andet håndled "neeeeeeej" var der en der råbte og løb hen til mig og tog glas skåret ud af min hånd jeg vende hoved og kiggede ind i et par blå øjne men så brød jeg sammen.
Han holdet mig ind til sig "hvorfor" spurgte jeg stille da jeg var holdt op med at grade "hvad mener du" spurgte han og kiggede ned på mig jeg kiggede op på ham "hvorfor siger du du kender mig når du tydeligvis ikke kender mig" sagde jeg/ spurgte jeg "det må jeg ikke sige" sagde han trist og kiggede væk fra mig "kan du så i det midste sige hvorfor du ikke kan sige det " spurgte jeg han kiggede ned på mig igen "din mor vil ikke havde jeg er sammen med dig" sagde han stille og fik tårer i øjnene "hun vil stoppede bandets pladekontrakt " tilføjede han og der trillede en enkelt tåre ned af hans kind jeg tørret den hurtigt væk.
Vi sad i stilhed men ikke en afkavet stilhed det var en dejlig stilhed "vil du med til en fest i aften sammen med mig og nogle af mine venner" spurgte han og kiggede ned på mig (i tænker nok hvor Dan de ligger men Luke sidder op af en væg eller mig og Selin sidder/ halv ligger i mellem Luke's ben)
"Det lyder fedt hvad tid skal jeg komme??" Sagde jeg og der begynde Luke at smile " kom hen til mit hus klokken 21:00 og så følges vi der over" sagde han og smilede.
Jeg er lige kommet hjem og var i bad der var 2 timer til jeg skulle være hos Luke jeg havde sagt til min mor at jeg skulle hjem til en veninde og overnatte men hun var ligeglad som normalt så det overraslede mig ikke, nå jeg gik ud af badet og tog tøj på og make op og så glattede jeg mit hår (billede i toppen).
"Hejhej mor jeg går nu ses i morgen" råbte jeg og gik ud Luke boede ikke så langt væk så jeg gik bare "14 16 oooooog 18 der er det" sagde jeg til mig selv og gik op og bankede på "Hej seliiin wow du ser godt ud" sagde Calum "nå så du kan huske mig" sagde jeg og grinede "og tak" tilføjede jeg "altså han har næsten ikke snakket om andet end dig" sagde Ashton og gik over til mig og rakte mig hånden "jeg er ash.." "Jeg ved godt hvem du er" afbrød jeg ham "er du fan ??" Spurgte Michael "ja men ikke en sindsyg en" svarede jeg og smilede "nå skal vi se at komme afsted" sagde Luke på vej ned af trappen "Jooooooo" råbte jeg og løb så godt jeg kunne ud i gangen for at vente på de andre.
Endelig sad vi i taxien og var på vej over til diskoteket der lå et sted i Australien "nå Luke hvor har du endelig været henne idag siden du ikke var i husset??" Spurgte Michael 
"Jeg har bare øvet" svarede Luke og kløede sig i nakken hvilket fik Michael til at grine jeg er ikke sikker på hvorfor "vi her nu Her" sagde chøfren vi steg alle ud.
Da vi kom ind på diskoteket kom der en lugt af alkohol og røg den lugt hade jeg savnet jeg kiggede rundt og i næsten hvert hjørne var der nogle personer der rå snavede, lækket, jeg gik hen til baren og bestilte 10 shots og bundede dem efter det gik jeg ud og dansede.
Jeg dansede sammen med nogen piger jeg ikke kender men vi har en fest og jeg kunne mørke at alkoholen begynde at påvirke mig mere og mere,
Jeg fik øje på en dreng med krøller han kiggede på mig og jeg smilede til ham og drejede rundt i lyset han rejste sig og gik over og dansede med mig.
Da jeg havde danset og snakket og drukket med drengen fandt jeg ud af at han hed Harry og nu danser vi igen "Harry jeg skal lige finde Luke" råbte jeg for at over Dove musikken han nikkede bare så jeg gik ud på toiliet for at lede efter ham og som jeg nok viste stod han der og rå snavede en blondine og på en måde stak det mig i hjertet men jeg tror os jeg kan lide Harry.
Harry's synsvinkel
"Nej drenge det er noget andet med hende hun er anderledes" forsvaret jeg mig selv "jaja Harry det siger du jo om alle piger" sagde liam og vende øjne af mig "Harry hvis hun er så fantastisk tror du så ik hun har en kæreste" sagde nail og drak en tår af sin drik "mate jeg tror på du virkelig kan lide hende for hun skal være virkelig fantastisk hvis du er forelsket" sagde Louis og klappede mig støttende på skulderen "tak Louis der er i det midste en det tror på mig" sagde jeg og rejste mig for at finde hende igen  og når man tænker på solen skinner den, jeg gik over til hende vi dansede igen men hun var ved at falde hele tiden så hun må ha drukket mere siden jeg vi dansede sidst "hvor meget har du drukket" råbte jeg for at overdøve musikken "det ved øøøh jeg ikke" råbte hun og var ved at falde "okay du skal hjem" sagde jeg eller jeg råbte det men det tror jeg i ved, vi gik over til drengene " drenge jeg tager hjem" sagde jeg og kiggede på dem alle sammen "nå mate nu kan jeg forstå du kan lide hende hun er jeg fucking hot" kom det fra Louis og slikkede sig om munden " okay Harry men gør nu ikke noget dumt du vil fortryde" sagde liam selfølgelig for jeg gør jo altid noget dum kan i mærke ironien.
Selin's synsvinkel
Jeg vågnede op i et kæmpe værelse lidt store end mit men min seng er støre end den her, haha noob, nå men hvor er jeg, jeg satte mig op i sengen men det skulle jeg ikke havde gjordt for en gang hovedpine kom og ikke en lille smule næ nej mit hovede dunkede virkelig meget.
Jeg rejste og gik neden under da jeg gik ud af døren blev jeg ramt af en lugt af brænde pandekager så jeg fulgte lugten og ende selfølgelig i køkkenet med en Harry der ikke kan lave pandekager og jeg kunne ikke lade vær med at grine da han prøvede at kaste den op og gribe den men den røg i loftet "hahaha" grinede jeg "hvad griner du" grinede Harry imens han prøvede at få pandekagen ned fra loftet "hva tror du selv" grinede jeg og pagede på pandekage i loftet "ja okay nu kan jeg godt se det sjove" grinede han, vi grinede virkelig længe men vi blev afbrudt af min mobil det var .........
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvem ringer til Selin

Selin lide Luke

Eller kan hun lide Harry

Nå virkelig tak fordi i læser med jeg kommer nok til at opdatere noget mere for har efterårs ferie
Men

Stem
Vote
Comen

Love ya ❤️💞💝💖💘💕💜
-Ida 😍

Not another love songWhere stories live. Discover now