Together

310 16 1
                                    

Det var tre år siden jeg flyttede hjem til Harry jeg kan sige så meget aaaat, jeg ikke har set min mor siden ja at jeg flyttede og Harry og jeg er blevet kærester så ja jeg er blevet model mere er der ikke eller jo Luke har sagt undskyld og jeg har fået ringen tilbage men den ligger bare på mit bord.
"Skaaaaaat" råbte Harry ude fra køkkenet "Hvaaad" svare du og små griner for han lød som en baby, "er det meningen det skal se sådan her ud" spurgte Harry og så kunne man høre ham grine så jeg løb ud til han og da du så hvad han havde lavet begynde du at grine for helt ærligt han så komisk ud.
"Pizza" spurgte du da i endelig var færdig med at gøre rent, "ja så må jeg bare lave mad i morgen" sagde Harry og kyssede mig i håret.
Da du havde ringet efter pizza gik du ind i stuen og satte dig ved siden af Harry og han lagde armen om dig som han plejer, "vil du med på den røde løber i næste uge" spurgte han og kiggede på mig "omg det vil jeg vildt gerne" sagde du og lyste op i et smil og det gjorder Harry og kyssede dig.
Jeg gik ud i gangen og tog jakke og sko på for jeg skulle ud og hente pizza'en, jeg valgte at gå for det er godt vejr og der er ikke så langt så hvorfor ikke.
Jeg gik ind på og satte mig på en stol, ventede da der kom en lille pige jeg tror hun var 5 eller sådan noget "er du ikke Harry's kæreste" spurgte og kiggede op hun havde flotte blå øjne "jo søde det er mig" sagde jeg
"må jeg få et billede med dig" spurgte hun og smilte så hendes smukke blå øjne skinnede "selvfølgelig" sagde jeg og vi tog et billede også løb hun tilbage til sin mor, jeg vil også havde sådan en datter.
jeg fik min pizza og begynde at gå hjem af,
på vejen hjem gik jeg forbi Luke's hus da jeg gik fik jeg et syn af den gang vi var oppe at skændes

"hvis jeg er så kedelig så rejs"
"her" sagde jeg og gav ham ringen "hvad skal du" spurgte han "jeg rejser" sagde du og gik.

jeg gik videre med tåre i øjnene, jo længere væk fra huset jeg gik jo flere tåre kom der, det er ikke skænderriget du græder over det er det faktum at du ikke har ringen mere den ring var deres venskab, jeg lovede ham at beholde den jeg lovede det og det løfte kunne jeg ikke engang holde. jeg gik ind i Harry og min gang kunne jeg høre en melodie, den have jeg aldrig hørt før "and you stole my haert whit just one look" kunne jeg høre Harry synge, "mad mad mad mad" kunne jeg høre en råbe inde fra stuen så jeg gik ind og der kom Nail løbene hen til mig for at tage pizza'en "hej skat " sagde harry og kyssede mig på kinden " jeg vidste ikke vi fik gæster" sagde jeg og vinkede til drengene " det gjorder jeg heller ikke" hviskede Harry til mig så jeg begynde at grine. "Harry jeg har fået taget et billede med en lille pige id..." sagde jeg men blev afbrud af dørkløkken jeg gik ud og åbnede "hvad er der sket med dig " spurgte jeg og fik næsten tåre i øjnene "spørg din..." mere nåede han ikke at sige før han fald om "HARRY HJÆLP" råbte jeg og så kom Harry løbene " hvad er der galt skaaaaaaaaaaaaaat" råbte han men da han så Luke ligge bevistløs i mine arme skynde han sig bare at ringe.
da ambulanse folkene tog Luke op på båren røj min ring ud af hans ene hånd, jeg skynde mig at tage den så Harry ikke så den
"jeg vil med " sagde jeg da ambulangsen skulle til at køre men Harry stopede mig "skat jeg syntes du skal blive her også tager vi der ind i morgen du er alt for træt så du blir nød til at blive her og sove" sagde Harry og tog min hånd jeg nikkede bare og gik med ind.
Vi var lige gået i seng da min mobil ringede jeg trykkede på det grønne ror og tog den op til øret
(S=Selin L=læge)

S: hejsa det Selin
L: Hej Selin det er gaby jeg ringer angående Luke Hemmingsen

Jeg satte mig med et sæt op i sengen så Harry fik et chok og ja vågnede

S: hvad er der med ham
L: han vil ikke vågne så vi har sat ham i koma
S: okay vil han overleve
L: det var der for jeg ringede vi ved ikke om han overlever
S: *suk*
L: ved de hvad der er sket
S:ne... Bib bib bib
Min mobil blev slået ud af hånden på mig det var ikke Harry der gjorder det det var .....
___________________
Glad for at i læser med 💘💕💖💞
Stem ❤️
Commen hvad du syntes vil meget gerne høre din mening 💞💕💝💗💟💘💘💖

Not another love songWhere stories live. Discover now