Not just me

270 14 5
                                    

Luke's synsvinkel
Jeg stod på midten af et Hvidt rum der var to døre,
"Nu skal du vælge" sagde den sødeste stemme jeg havde hørt og den stemme kan kun tilhøre en person
Selin.
Men hvad mente hun, hvad skal jeg vælge og hvordan,
Jeg kiggede på de to døre.
"Hvad mener du med at vælge" og så var hun væk, jeg gik hen imod den ene dør.
På vej i mod døren var der meget modstand, der var som om en kæmpe bodybuilder hev mig tilbage for vær gang jeg tog et skridt gjorder det ondt i hjerte og i maven.
Jeg blev trukket mer tilbage jo mere jeg prøvede at komme frem.
"Her" sagde jeg og gav hende den "hvad er det" spurgte hun "det er en ring" svarede jeg undrende over at hun ikke vidste hvad det var "det ved men hvorfor får jeg den" spurgte hun og fniste lidt "jeg vil ikke havde du glemmer mig" svarede jeg og smilte "Luke jeg vil aldrig glemme dig" svarede hun og var på vej væk da hun råbte "jeg vil aldrig tage den af"
Jeg så stod og bare kiggede rundt i rummet for på væggene begynder der at komme klip fra mine minder og mange af dem var Selin med i.
Unden jeg vidste af det begynde jeg at løbe mod døren, men jeg kunne ikke.
"I remember the day you told me you were leaving
I remember the make-up running down your face
And the dreams you left behind you didn't need them
Like every single wish we ever made
I wish that I could wake up with amnesia
And forget about the stupid little things
Like the way it felt to fall asleep next to you
And the memories I never can escape

'Cause I'm not fine at all"
Denne gang var det ikke et minde for væggene var hvide og jeg havde aldrig hørt hende synge den sang før, hendes stemme var så svag og yndefuld og lige ved at knække sammen der er ingen tivl det er
Selin.
Selins synsvinkel
Jeg vågner ved en biben en biben man ikke kan tage fejl af det er den forfærdelige lyd af når en dør, eller det troede jeg men jeg slog hurtigt mine øjne op og så hen høstende Luke.
Hvad sker der bibe lyden var der stadig men Luke sad op og kiggede chokeret rundt i rummet som om han havde set et rumvæsen, biben blir ved som var at det var for at pine mig pludselig kunne jeg mærke en prikken på min ryg jeg faldt til jorden i grød
Med et sæt satte jeg mig op og kiggede rundt, jeg var vidst den eneste der var vågen eller vent nej Luke er også vågen.
VENT ER LUKE VÅGEN!!!!!.
"Hvor er jeg glad du vågen" sagde jeg stille og en tåre trillede ned af min kind "det er jeg også" sagde han og tørrede min tåre væk, han rykkede sig lidt og klappede på sengen ved siden af sig men idet han klappede kiggede han ned på sin hånd også var det som om han gik i panik.
"Hvo hvo hvor er min ring" stammede han og kiggede over det hele helt panisk, "rolig Luke den er her" sagde jeg og gav ham den imens jeg satte mig ved siden af han.
Jeg lagde mit hoved på hans skulder "Gud hvor har jeg sov savnet det her" sagde han og kiggede ned på mig, "hvad mener du" spurgte jeg undrende "de sommer dage vi sad sådan på stranden og når du var ved at falde i søvn til film" sagde han og kiggede hen på sin mor der sad i hjørnet med en snotklud.
"nå skal vi vække dem ?" Spurgte jeg og kiggede over på liz lige som ham "de andre" spurgte han undrende "du jo min eneste ven" tilføjede han og kiggede underligt på mig,
FUCK HVAD MED BANDET !!!!!!!!!
_______________________________
Sorry at der gik så lang tid før jeg opdaterede men jeg var gået tør for ide'er så vil lige sige tak til mine veninder der har hjulpet mig med ide'er 💕💕💕💕
Og også tak til alle jer der læser for jeg elsker at skrive!!❤️
Love ya

-Ida ❤️💕😋

Not another love songWhere stories live. Discover now