Just kidding

309 16 6
                                    

"Ej jeg laver sjov selvfølgelig kan jeg huske drengene" sagde han og grinede af mit ansigt "det ik sjovt dreng du skræmte livet ud af mig" sagde jeg og skubbede ham på skulderen så han var ved at falde ud af sengen men han grinte bare, "hvad griner du af" spurgte jeg så seriøst jeg kunne for jeg var på randen til at knække sammen af grin "dit ansigt" svarede han og grinede endnu mere da jeg lavede mit ansigt om til et lidt mut ansigt.
"Du lammer selin" sagde en træt Ashton og gabte "ja skat du er lidt højlydt" sagde min dejlige Harry med hans sexede morgen hæse stemme, "ja gi mig skylden" sagde jeg mut og der lige der brød Luke ud i grin så resten af drengene vågnede med et sæt og deres ansigts udtryk var guld vær
"Luke du vågen" råbte de alle i kor "jamen godmorgen til jer også" sagde jeg med lidt mut men også sarkasme men ikke sur men glad sarkasme, men lige da jeg troede jeg var glemt kom min dejlige kæreste og gav mig et drejeligt morgen kys ikke et langt og romantisk næ nej for han skulle jo lige se hvordan Luke havde det.
Hip hurra for mig og mine 'venner' ahahahaha ej jeg elsker dem
"Hvordan går det Luke" spurgte drengene og mange andre spørgsmål. De stillede spørgsmål lige indtil de skulle gå jeg var den eneste der måtte blive, sådan er jeg bare heldig Harry kyssede mig farvel og gik ud af døren.
(En måned senere)
Luke havde ligget på hospitalet rimelig meget længere end lægerne troede han skulle, fordi de troede der var noget galt men han var tip top rask.
Jeg havde været der hele vejen gemmen og det jeg glad for, for mig og Luke har et tættere bond en nogenside altså det tror jeg ved jo ikke rigtig hvordan det var før jeg styrtede.
Jeg stod ude i vente rummet og sjovt nok ventede, jeg ventede på Luke for han måtte komme hjem så jeg skulle køre ham hjem hygge ik.
Da jeg satte Luke af var de andre drenge der og hjalp ham osv. Det drenge nu går, så ja jeg kørte direkte hjem, hjem til min dejlige kæreste jeg har ikke set ham i en måned jeg glæder mig til at få et varmt kram og et dejligt langt kys.
Men det blev ikke helt som jeg havde for ventet, jeg gik op til døren og låste op som et vært andet normalt menneske men mit liv er ikke normalt så jeg fumler selfølgelig med låsen jaaai.
Da jeg endelig var kommet ind af den fucking dør var min tålmodighed væk som i smidt helt ud af vinduet væk, jeg ville bare i seng og sove i Harry's arme.
Så jeg gik op af trappen det var som om en lav stønnen kom fra sove værelset men jeg lød vær med at tænke mere over det, før jeg kom tættere på og den stønnen blev højre og højre det mener han fucking ik!!!.
"Harry Edward styles hvad har du gang i" råbte jeg da jeg trådte ind af døren "det ikke hvad det ser ud til" sagde han og med op sparede øjne, mine tåre begynde at presse sig på da jeg så en blondine's hoved poppe frem fra dynen "hvordan kunne du" sagde jeg og løb ned af trappen men Harry nåede at ind hente mig inden jeg nåede håndtaget.
"Ryg dig" sagde jeg stille med den første tåre på vej ned af min kind "nej " sagde han kort og tog fat i min hofte og pressede mig op mod væggen og satte sine læber mod mine, jeg trak mig hurtigt og gav ham sådan en lussing at hele byen nok kommer løbene lige om lidt "vi færdige nu og for altid og du skal ikke kontakte mig" råbte jeg ham i hoved og ja gik ud til min bil og kørte væk.
Men hvor skulle jeg køre hen, nu hvor jeg tænker over det har jeg ikke nogen steder at tage hen, jeg ville ringe til drengene men de skal passe Luke så de har ikke tid til mig.
Hvad med Louis, neeej han er Harry's bedste ven det ville aldrig gå godt.
Jeg ringer squ til Ashton,
(Samtale A= Ashton m=mig)

A: det Ashton sagde han glad
M: he..he..Hej Ashton stammede jeg for min hals var helt lukket af gråd
A: grader du spurgte Ashton med lidt frygt i stemmen
M: måske... Eller ja ... Eller jeg forklare senere kan jeg kommer over til dig??
A: selfølgelig er over ved Luke sagde han og jeg lagde på
(Samtale slut)

Nej ikke Luke, Luke har lige fået det bedre nu skal han ikke havde det dårligt igen
__________________________

Kommentar jeres mening elsker at høre den
Love ya 💕💜💕❤️💕

-Ida 💕

Not another love songΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα