1. Proč jsi takový?!

964 61 0
                                    

Jungkook

Já a Kim Taehyung. Byli jsme od malička nejlepší přátele. Už ve školce, kdy se mě jako malej prcek Taetae zastal, když mě jeden kluk schodil na zem. Na základní škole jsme byli po4ád spolu. Přišlo nám to normální. Schytávali jsme občas od školáků urážky, jako že jsme gayové a podobně, ale nám to už nevadilo. Do doby, než jsme přišli na střední. Taehyungovi se začal líbit ten největší zmetek na škole a brzy se dali dohromady.. Mě to bolelo... Už se se mnou tolik nebavil, ignoroval mě, áž mě jednou ůplně odstrčil. To ale nebylo to nejhorší.. Nečekal jsem, že to co přijde by se mi někdy mohlo stát.

~~~~~~~

"Jungkooku!" Vyštěkl na mě jeden z Taeho party a silou mě přitiskl ke zdi. "Co chceš!" Zavrčel jsem a on mě chytil pod krkem. Dusil jsem se. "Chceme si pohrát s někým slabým.." Zasmál se a zatáhli mě na záchody. "J-jak pohrát?!" Pokusil jsem se utéct, ale někdo mě chytil, byl to TAE?! "Promiň... Nemáš utíkat" Řekl chladně i když bylo viděť že to spíš hraje než že by takovy opravdu byl.
"Co to děláš! Tae..pusť mě prosím!" Zadíval jsem se mu do očí a snažil jsem se v nich najít ještě něco dobrého. Marně. Hodil mě k ostatním, kteří ze mě strhli oblečení. Jeden z nich.. Asi jejich vůdce.. Mě donutil so kneknout. Věděl jsem co chce. Semkl jsem rty k sobě, ale nebylo to nic platné. Po chvíli jsem cítil jeho hnusnýho ptáka ve svých ústech.
Tahá mě za vlasy a určuje si tempo.
Po chvilce se udělá a donutí mě všechno před ním spolykat. Chce se mi zvracet.
To co ale přišlo potom bylo stokrát horší. Schodil mě na zem. Postavil mě na čtyři a prudce do mě vnikl. Zakřičel jsem bolestí a po tvářích se mi spustily slzy. Snažil jsem se křičet, aby to někdo slyšel, ale zavázali mi nějakým šátkem ústa. Když dotyčný dosáhl svého vrcholu, vystřídali se takhle na mě všichni. Nějací z nich mě bili. Tahali za vlasy. Škrábali a řvali jaká jsem děvka. Chtělo se mi umřít. Po nějaké době jsem jen vyčerpaně spadl na zem a... Nechal jsem je dělat co chtějí. Jen jsem doufal, že už je konec. Když jsem pootočil hlavu na stranu, uviděl jsem jeho. Taehyunga.... Měl co dělat aby zachoval svoji 'ledovou masku'. Je to ten nejhorší pocit. Když někdo, koho jste měli nejradši vás zradí a co hůř.. Když se dívá na vaše utrpení a ponížení.. Nikdy si neodputím, že jsem ho měl někdy rád. Ale tohle nebylo všechno.
"Taehyungu! Tys ještě nebyl? Pojď taky" Zavolal na něj jeden z nich. Ne..ne...ne!!!! Tohle byl konec všeho... Chtělo se mi tak moc umřít. Taehyung ale přišel. Stáhl si kalhoty a chytil si mě k sobě. Vnikl do mě a začal ihned přirážet. Když byl i on. Všichni si kalhoty zase oblíkli a rozvázali mi pusu. "Někde o tom jen cekneš a budeš toho litovat." Řekl ten nejvyšší a odešli. Taehyung u mě ještě chvíli stál. "Kookie...ja..." Zakňučel, ale nedořekl to a odešel. Nenávidím ho!!.. Tak strašně nenávidím..

Byl už konec školy takže jsem tam byl jediný. Ležel jsem tam ještě 2 hodiny, než jsem se vůbec zmohl na to vstát. Dobelhal jsem se s brekem domu. Máma byla na týden pryč. Aspoň mě nevidí. Dostal jsem se do pokoje a spadl na zem. Přestal jsem vše vnímat.

Když jsem znovu oči otevřel, podíval jsem se na hodiny. Bylo něco kolem dvanácté odpoledne.. Jenže druhý den. To jsem byl mimo tak dlouho? Vzpoměl jsem si na to, co se včera stalo a do očí se mi nahrnuly slzy. Začal jsem křičet, vzlykat a vnitřně bojovat sám se sebou. Nešlo to... Nemohl jsem být jako dřív. Zase klidný... Veselý. Úsměv mi ze tváře zmizel.

Došel jsem v bolestech rozlámaně do sprchy a pustil na sebe vodu. Posadil jsem se bolestně na zem a přitáhl si nohy k sobě.

Zbavený všeho.. Zlomený... Špinavý.. A s nenávistí.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Okaaay neco depkoidniho >< nevím kolik bude dílu ani jestli se v podstatě VKook budou mít vůbec někdy rádi :DD
Btw... Psala jsem to fakt rychle a jeste s posloucháním buzerace rodiny takžeeee chyby prosím ignorujte bude jich tu hodne xD dekuji ^.^

Just Go Away [VKook]Kde žijí příběhy. Začni objevovat