Proč?!

526 52 3
                                    

Jungkook

Pomalu jsem se probudil a pootevřel oči. Nebyla cítit taková bolest, jakou jsem čekal.

Nebyl jsem u sebe doma, ale tohle místo znám. Taeho byt. Do očí se mi nahrnuly slzy, když v tom jsem ucítil pohyb vedle sebe. Byl to on. Své ruce obmotal kolem mého pasu a přitáhl.si mě k sobě.

Byl tak nežný... Jen proto, že spal a nevěděl o sobě. Ale co! Nenávidím ho!

Nějak jsem se vymanil z jeho sevření a pomalu se posadil. Cítil jsem bolest, ale nebyla tak velká. Pomalu rozlámaně jsem se zvedl a oblékl. Když jsem odcházel z pokoje, uslyšel jsem jeho hlas.

"Kam si myslíš, že jdeš?" Ozvali se za mnou. Lekl jsem se a rychle jsem prásknul dveřma a rozeběhl se pryč. Běžel jsem dolu po schodech, když v tom mi vypověděly nohy a já bych po schodech spadl až dolů, kdyby mě Taehyung nechytil.

"Hyung!!" Vyjekl jsem v šoku a přitiskl se k němu, než mi došlo co se děje.

"Chceš se zabít?"

Chvíli jsem na něj jen tupě koukal a nebyl jsem schopný odpovědět.
"Tak chceš se zabít?!" Zvýšil hlas a já zakroutil hlavou. "Ne..." Zakňučel jsem a Tae mě vzal do náruče a dal mě na postel.

Co s ním najednou je? Proč je tak proměnlivý? Chvíli je hodný a pak by mě zase nejraději jen ojel a vydíral.

Tae si lehnul ke mě. "Nech mě si užívat tvoje tělo Jungkooie" Zavrněl a začal mi prsty přejíždět po hrudi, líbat mě na krku a kousat. "Mas krasnou pusinku Kookie..vykuř mi." Poručil si. "Cože?!" Zůstal jsem na něj v šoku zírat.
"Dělej." Zavrčel, ale mě napadlo jediné. Utéct. Sebral jsem všechnu sílu co mi zbyla a zvedl jsem se a utekl. Tae se za mnou rozběhl, ale já byl rychlejší. Utekl jsem domu. A už jsem se na školu ani k Taemu nevrátil. Ještě ten samý měsíc jsme se odstěhovali a já začal chodit na jinou školu a doufal jsem, že na vše zapomenu.

Hned první den se mě tam ujal můj spolužák Jimin. Je moc milý. Brzy jsme se začali bavit o všem a já mu nakonec vše řekl.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
O 2 roky později

"Jiminnie!" Skočil jsem svému kamarádovi na záda.
"Kookie?!! Chceš abych měl infarkt??" Zakňučel a chytil mě pod zadkem a nesl mě do školy.
"Hyung ...nebylo mi dobře a ..nemohl jsem se včera učit...co mám dělat dneska píšeme." Zaknučel jsem a on se jen usmál. "Budu ti radit, dobře?"
Hned se mi rozzářily oči. "Tak joo!"
Jimin mě donesl do školy a já se posadil do lavice. Začala první hodina. Půlku z ní jsem prospal. Spal bych dál ale..."Takže třído. Máte nového spolužáka." Usmál se na nás rěditel. Zvedl jsem ihned svůj pohled. Wow nový spolužák? Třeba bude hezký! A milý ...a skamrádíme se a.."Jmenuje se Kim Taehyung. Pojď dál" Kývne hlavou a v tu chvíli vejde dovnitř ON.
Srdce mi vynechá dva ůdery a jemu očividně taky když me zahlédl. Udělalo se mi zle.

Rychle jsem se zvedl a běžel na záchody, protože se mi udělalo zle. Opřel jsem se o umyvadlo a po tvářích mi začaly stékat slzy. Takže to neskončilo?!...Takže ..mě našel a ..bude mě znásilňovat dál??
Všechno se mi teď vrátí. Všechno..

Just Go Away [VKook]Where stories live. Discover now