Tridsiata kapitola

269 15 2
                                    

(Hore Max&Ley ♥ Ley- Nina Dobrev (podobajú sa s Ley výzorovo, tak sme ju dali ako Ley) Max- Haynes Colton ( tak isto ako pre Ley, podobajú sa a to stačí, takže je predstaviteľ Maxa) )

***Minulá časť***

 ,,Ten zomrel keď som mal sedemnásť."

,,Prepáč....ja som to nevedela a.....nepýtala by som sa ťa to."

Povedala smutne a viac sa ku mne natisla.

,,Nie to je v poriadku, ale určite by sa mu páčila."

Povedal som to a mal som pravdu. Ley je krásna, nebojácna, silná, drzá, milá tajomná. Skrátka je to to najlepšie dievča na svete. Nechápem ako môže mať niekto všetky takého vlastnosti a hľavne také čo k sebe nejdú.

,,Ty máš Lucasa a rodičia vám zomreli. Pokiaľ si dobre pamätám."

Povedal som a dúfal som, že som nezaťal do živého. S Lucasom som sa o jeho rodičoch nerozprával, ale viem, že ju Lucas prakticky sám vychovával.

,,Hej."

Povedala bez emócií a mne sa zdalo, že s rodičmi dobrý vzťah nemala, tak isto ako aj Lucas.

,,A teraz chcem vedieť tvoju minulosť."

Povedal túto vetu a mne hneď zmizol úsmev z tváre. Toto som nechcel, aby sa pýtala. Mohol by som jej povedať o škole a vynechať mafiu, ale na to teraz nemám gule.

,,Načo ti to bude?"

Povedal som dosť podráždene, aj keď viem, že by som na Ley nemal byť takýto.

***Koniec minulej časti***  

/Pohľad Ley/ 

Toto mňa dosť zarazilo. Prečo to musel povedať tak....tak podráždene? Viem, že by som sa ho na to nemala pýtať...no ale ja o ňom predsa nič neviem! Zarazene som sa na neho pozrela.

,,Ja....prepáč Ley. Len nechcem sa teraz o tom rozprávať a vylievať ti tu moje srdce. Poviem ti to keď bude ten správny čas. Sľubujem." 

Moc mu neverím,no nič iné mi nezostáva. Však ja to z neho dostanem. Pozrela som na hodiny, ktoré ukazovali 17:16. Prevrátila som očami a rozmýšľala čo budeme robiť. 

Po asi 10 minútach som to vzdala a pozrela sa na Maxa.

Mal v ruke mobil a hral tam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mal v ruke mobil a hral tam.....Tetris? 

,,Tetris? Vážne Max?"

,,No a? Chcela by si robiť niečo iné?"

Konečne odložil mobil a pozrel sa na mňa. Mykla som plecami a položila som si svoju hlavu na jeho hruď. Max ma začal hladkať po rameni až ku lakťu. Bolo to veľmi príjemné. Moje viečka pomaly oťaželi až nakoniec som videla len tmu. 

Všetko niečo stojí . . .Where stories live. Discover now