Prvá kapitola

877 35 0
                                    

PÍP!PÍP!PÍP! . . . . . A je to tu! Dnes mám 18.Čo najrýchlejšie som spravila rannú hygienu a obliekla si čiernu čipkovú podprsenku, červené tangá a čierne mini šaty. Rýchlo som si vzala svoje nové čierne topánky na vysokom opätku a v rýchlosti svetla som zbehla do kuchyne.

V kuchyni mňa privítal milý úsmev môjho dokonalého sexy brata. Závidím ho každej babe čo ho mala .....a čudujte sa :D má sexy vypracované telo, zeleno-modré oči a vlasy sú gaštanovej farby rozstrapatené na všetky svetové strany. A keď som začala rozmýšľať nad tým, aký je sexy zrazu mňa vyrušil svojim sexy hlasom.

,,Všetko najlepšie moja malá sestrička''

A jemno mňa pobozkal na líce. Nenávidím, keď mi povie malá sestrička, už dávno predsa nie som malá.

S úškrnom mu odpovie ,,Ďakujem Lucas !''

Pripravil mi lievance s javorovým sirupom a čerstvým ovocím. Dobre vie, že toto jedlo milujem. A je to jediné jedlo, ktoré vie spraviť, ale aj tak sa to niekedy nedá jesť.

,,Myslíš, že dnes ťa už konečne vezmú?''

Prehltla som veľké sústo lievancov, priamo som sa na neho pozrela a povedala ,,Cítim v kostiach, že mi to dnes klapne''.

Pozrela som na hodiny a videla som, že je už pol desiatej.

Vystrašene som sa postavila a povedala ,,Ahoj bráško. Ja už musím ísť.''

Ešte raz som ho objala a obula som si svoje topánky a vyrazila.

**V bare**

Myslela som si , že idem neskoro, ale ešte som tam čakala dosť dlho. Sadla som si za bar , ale niekto za chvíľu volal moje meno.

,,Slečna Hailey Parksová!? Pán Owens vás čaká v kancelárií''. Zakričala na mňa nejaká slečna.


Tu je naša prvá časť príbehu :3 Časti budeme pridávať rôzne, ale zajtra sa tešte na novú časť :D Budeme vďačné za každé prečítanie, komentovanie.....atď Však to poznáte :DDD

TullyandMully <3



Všetko niečo stojí . . .Where stories live. Discover now