Štrnásta kapitola

287 19 0
                                    

***Minulá časť***

,,Nepozeraj sa tak ako aj dnes ráno!"

Škaredo som sa na neho pozrela a Lucas nevedel čo sa deje.

,,Lucas to je tá baba čo som ti o nej rozprával. A vy dvaja sa poznáte?"

Ja som sa začala ujebávať, ale Lucas zase naberal farbu. A zase tu máme farbu alá červená paprika. Snažil sa byť kľudný a začal zhlboka dýchať.

,,No, tak ešte raz. Toto je Hailey moja malá sestrička a toto je môj kamoš Max, ktorému neskôr asi rozbijem hubu. A ak som to správne pochopil, tak tie osoby o ktorých ste mi rozprávali ste boli vy."

Lucas dal dôraz na slovo mála sestrička. Musela som sa usmiať na tým čo chce spraviť Maxovi, ale je mi Maxa aj trochu ľúto. Čo to trepem nie nie je. Obaja sme sa na seba pozreli a prikývli sme na znak súhlasu.

***Koniec minulej časti***

Naďalej som tam postávala a sledovala tých dvoch. Lucas sa po chvíle upokojil a sadol si za stôl. Toto sa mi akosi nezdá. Lucas nebýva taký kľudní,určite má niečo v pláne. Ponúkol Maxa nech si sadne tiež. Max sa na mňa spýtavým pohľadom pozrel.  Mykla som ramenami  a nič nepovedala.

Max hlasno prehltol a išiel si sadnúť. Keď už odsúval stoličku, tak sa Lucas po ňom rozbehol. Max stihol reagovať a utekal do obývačky. Už bol skoro tam, no ale neuveríte on sa potkol a letel. Vážne letel :D

Pri pohľade na neho sa mi vynorila veta:

,,Hele vole Max letí!"

No to by som nebola ja, kebyže sa nezačnem ujebávať. Keď som sa konečne  upokojila, rozbehla som sa za nimi. Max ležal pod Lucasom a schytával poriadne rany.

,,Lucas! Prestaň! Však ho zabiješ!" kričala som ale on neprestával.

Nechcela som aby Maxovi ublížil. No možno trošku ale toto bolo už moc. Vbehla som do kuchyne a zo skrinky som zobrala panvičku. Prišla som k Lucasovi a povedala:

,,Sorry bráško." a pekne som mu jebla po hlave.

Lucas sa zvalil na Maxa, ale Max ho odstrčil a Lucas skončil za zemi. Max sa na mňa vystrašene pozrel.

,,D...Dúfam,že mňa s ňou nejebneš." povedal a robil psie oči.

Začala som sa smiať. Bože on si vážne myslí, že by som ho s tým jebla? Áno. Má pravdu ale teraz nie. Pomohla som mu sa postaviť.

Vyzeral naozaj strašne. Natrhnuté obočie, pri oku sa mu robil monokel,modriny bude mať určite po celom tele a tuším mal aj zlomený nos, za to Lucas mal len natrhnuté obočie.

,,Poď som nou!" prikázala som mu a jemne som sa usmiala.

,,Alebo tu chceš zostať, kým sa Lucas zobudí?"

Záporne kývol hlavou a išiel za mnou. Lucasa sme nechali ležať ne zemi a vydali sa do mojej izby. Kývla som Maxovi nech si sadne na postel. Išla som do kúpelne pre lekárničku. Prišla som k Maxovi a ten sa pozeral na fotku, ktorú som mala na nočnom stolíku. Bola som tam ja s Lucasom.

Posadila som sa na postel. ,,Tvoj brat ťa má veľmi, veľmi rád." povedal a otočil sa ku mne.

,,Prečo si to myslíš?"  opýtala som sa ho, aj keď som odpoveď poznala.

Z lekárničky som vytiahla dezinfekciu a odličovací tampón, ktorý som namočila do dezinfekcie. Max sedel na mojej posteli. Ja som sa postavila medzi jeho nohy a zdvihla som mu hlavu. Pozeral sa na mňa a ja som dostala strašnú chuť ho pobozkať. Nemôžeš Ley. Nie! Keď som sa spamätala, tak som mu začala pomaly čistiť rany. Sykol od bolesti a pozrel sa mi do očí.

,,Keby ťa nemal až tak veľmi rád, tak by mňa až tak moc nezmlátil. Nemyslíš?"

A rukou ukázal na svoju tvár. Ja som sa iba nad jeho grimasou zasmiala.Nevedela som čo mu mám povedať. Bola pravda, že Lucas mňa má strašne rád. Vždy som bola jeho malá sestrička. Urobil by všetko aby mňa ochránil. Nezazlievam mu to, ale to čo spravil Maxovi, tak to prehnal. Po 10 minútach bol už ošetrený no stále sedel a ja som stále medzi jeho nohami.  Všetko som odložila a lekárničku som si zobrala do ruky a otočila som sa na odchod.

No zrazu som narazila telom do niečoho tvrdého, alebo lepšie povedané do jeho hrudi. Lekárnička mi vypadla z ruky a ja som sa pozrela na Maxa. Celý ten čas sa na mňa pozeral a začal sa približovať. 

Dnes sme sa rozhodli napísať novú časť :D Je krátka, ale dnes alebo zajtra pridáme ďalšiu :3

Ďakujeme za reads, vote a komenty :* Na začiatku sme neverili, že by to niekto čítal a dnes tu máme 1.3K ☺

Hore ⬆⬆⬆ by mal byť Max ❤

TullyandMully <3













Všetko niečo stojí . . .Where stories live. Discover now