Deviata kapitola

392 19 2
                                    

***Minulá časť***

Keď som bola na parkete, tak som sa pozrela na toho muža, ktorý ešte stále bol pri bare. Pousmiala som sa a začala som sa vlniť do rytmu. Stále sme sa pozerali do očí a ja som si pripadala v ten moment strašne sexy. Potom som sa mu otočila chrbtom a ďalej som tancovala. Zrazu som na svojich bokoch pocítila niekoho ruky. Neviem prečo, ale mala som po celom tele zimomriavky. Tušila som, že je to ten muž, ktorý pred tým sedel pri bare. Mala by som pre neho vymyslieť nejaké meno, alebo sa ho potom opýtam na jeho meno.

Pritiahol si ma bližšie a ja som sa začala svojím zadkom otierať o jeho rozkrok. Po chvíli som cítila ako sa jeho hrča v nohaviciach zväčšuje. Usmiala som sa na svojej myšlienke. Zrazu mňa popadol drsne za boky a otočil ma k sebe a nahol sa ku môjmu uchu....

***Koniec minulej  časti***

Kúsok mi ušný lalôčik a ja som slasťou vzdychla. Presunul sa na môj krk a obsypával mi ho drobnými pusami. Nevydržala som to a chytila som ho za vlasy. Pritiahla som si ho k svojím perám, ktoré na neho túžobne čakali. Usmial sa a ja som to cítila na perách. Za vlasy som sa ho snažila čo najviac si ho pritiahnuť. Jeho ruky putovali od mojich bokov ku môjmu zadku. Stisol mi zadok a ja som zavzdychala. Tým pádom som otvorila ústa a on to hneď využil a do úst mi strčil jazyk. Začala sa medzi nami vojna. Zatiaľ sme mali remízu. Už som nemala dych a tak som sa musela odtiahnuť.

Oprela som si čelo o jeho hruď. Bol veľmi vysoký aj keď som mala opätky. Vydýchavali sme našu vášnivú pusu. Ale toto by som nemala robiť. Kurva ja ho ani nepoznám. Budem potrebovať panáka alebo radšej celú fľašu. A to okamžite. Objímal ma a ja som sa mu mojimi rukami oprela o hruď a odstrčila som sa od neho.

Videla som aký bol šokovaný, ale páčil sa mi ten pocit, že nevie čo má robiť a ja mám nadvládu. Otočila som sa mu chrbtom a vybrala som sa k baru. Stále tam stál a pozeral sa na mňa. Keď som bola pri bare tak Kika s Ninou mi začali tlieskať.

,,Wau dievča ty si mu dala"

Povedala Kiki a začala sa rehotať aj s Ninou. Ja som sa uklonila ako princezná a Kiki s Ninou sa začali ujebávať ešte viac. Už ma tlačili topánky a tak som si ich vyzula a svižným skokom som preskočila bar. Z ľadničky som si vybrala moju obľúbenú fľaštičku a otočila som sa smerom k babám, ktoré sedeli na barových stoličkách. Videla som ako sa k nám približuje ten záhadný muž. Sadol si k baru a pozeral na mňa. Rýchlo som si otvorila fľaštičku a poriadne som si z nej odpila. Pozrela som sa na neho.

,,Keď už piješ, tak mi nalej whisky."

Usmiala som sa a otočila som sa k ľadničke. Zohla som sa a pri tom som vystrčila zadok a vytiahla som fľašku whisky. Z poličky som vytiahla pohár a naliala som mu tam whisky. Fľašu whisky a pohár s whisky som položila na bar. Whisky hrkol do seba a znova si nalial. Usmiala som sa na neho a videla som ako si kúsol do pery. Neviem či to bolo tým alkoholom, ale mala som strašnú chuť ho pobozkať. Moju kamarátku (fľaštičku :D) som položila na bar a pomaly som na bar vyliezla.

Opatrne som zliezla z baru a oprela som sa oň. Do ruky som si zobrala kamarátku. No keď som sa na neho pozrela, tak som ju naspäť položila na bar. Už som to nemohla vydržať a preto som si mu sadla obkročmo na nohy. A hneď som mu dala pusu. Najprv bol prekvapený, ale potom začal spolupracovať. Kúsla som ho do spodnej pery, čím som si pýtala povolenie do jeho úst. Hneď mi ho dal a začala tretia svetová vojna.

Bozkával ako Boh. Odtiahli sme sa od seba, až keď nám došiel kyslík. Ako sme sa od seba odtiahli, tak sme si pozerali do očí, ale to by som nebola ja keby som sa neotočila. Otočila som sa k baru a zobrala som si do ruky kamarátku. Otočila som sa k nemu.

Všetko niečo stojí . . .Where stories live. Discover now