37. ,,Experienta,, de dans

906 42 0
                                    

DEMI P.O.V.

Casa lui Ian e mult mai mare decat ma asteptam si are 3 etaje. Muzica se aude de la 1 kilometru departare de casa. Inauntru miroase a țigări si băutură amestecata cu parfum de femei si barbati. Oamenii danseaza si se pare ca se distreaza, imbatandu-se pana cand cad lați.
Noi ne indreptam spre Ian care sta la o masa cu iubita sa si niste oameni care par a fi fitosi. Ian este exact cum mi-l imaginam, un barbat chipeș cu ochii albastri si foarte elegant. Oamenii de la masa pleaca, scuzandu-se ca se duc sa mai ai niste vodka.

-La multi ani! Spun toti in cor. El zambeste. Are un zambet foarte frumos si are si gropite.

-Multumesc. Atenția lui este indreptata spre mine si ma analizeaza din cap pana in picioare. -Noi nu cred ca am făcut cunostinta! Eu sunt Ian,dar cred ca sti asta deja! Spune si rade. Eu zambesc dupa care spun:

-Buna Ian, eu sunt Demi! La multi ani, drăguta petrecere!

-Multumesc. Sa ti-o prezint pe iubita mea, Elena! Elena ea este Demi. ne face prezenta el.

-Buna, Elena! Spun eu si dau mana cu ea.

-Buna,Demi! Ma bucur sa te cunosc, esti foarte frumoasa! Ma complimenteaza ea.
-Mulțumesc, la fel. Ii zambesc Elenei, dupa care ne asezam la masa. Baietii incep sa vorbeasca cu Ian, iar fetele cu Elena. Pe mine nu ma intereseaza nici un subiect, asa ca doar stau pe scaun, cu coatele pe masa si m-ai beau din cand in cand din sampania pe care ne-a adus-o un chelner. Harry se uita din când in cand la mine si imi zambeste, eu raturnandu-i gestul de fiecare data.

Un chelner ne aduce mancarea, care este alcătuită din friptura cu legume si cartofi. Incep sa mananc putin din farfuria mea, dupa care beau din apa.

Elena incepe sa ma intrebe cate ceva. Cand m-a rapit Harry si chestii de genul. Nu m-a uimit faptul ca stia ca ei rapesc fete pentru ca si ea a fost rapita de Ian. Doar ca la ea a fost diferit, tatal lui Ian era prieten cu tatal Elenei si tatal ei stia toate chestiile astea. S-a indragostit foarte repede de Ian si i-a fost usor sa se acomodeze pentru ca tatal ei locuieste la 20 de kilometri de casa lui Ian. Ma bucur pentru ea, ca nu a avut mica depresie ca mine. Stand zile intregi in camera si plangand dorindu-si mai bine sa moara.
Timeea aproape adoarme pe scaunul ei, ca si mine de altfel.

HARRY P.O.V.

Seara asta a fost plictisitoare, si nu doar pentru mine ci pentru toti. Vorbeam cu Ian, in timp ce Demi aproape adormea pe scaun. M-am uitat la ea mai des decat am vorbit cu Ian si baietii.

Cateva minute mai incolo vine si mancarea. Eu nu mananc nimic, iar Demi doar ciuguleste puțin.
S-a pregătit atat demult, s-a facut atat de frumoasa , doar ca sa stea pe scaun si sa se plictiseasca. Vreau sa o invit la dans dar habar n-am nici cum sa o tin in brate la un dans lent. Dar trebuie, ca sa o fac fericita.

Sa o fac fericita.

Sa o fac fericita.

Sa o fac fericita.

Imi repet cuvintele astea in cap , pana imi iau inima in dinti si ma intorc la ea. Ea ma observa si imi zambeste.

-Vrei... um.. sa.. d-dansam? Ma balbai incercand sa o invit la dans. Ea pare surprinsa, dar aproba dand entuziasmata din cap. Ii iau mana intra mea si o conduc spre un loc putin mai retras de public. Incepe o melodie lenta si eu habar n-am ce sa fac.

-Nu stiu ce sa fac, adica habar nu am sa dansez. Recunosc si o vad cum rade.

-Nici eu. Dar.. doar ia-ma in bate si nu stiu... o intrerup luand-o in brate. Ea pune capul pe umarul meu si incep sa ma misc in stanga si in dreapta. Facem niste miscari simple dar tot ne calcam reciproc pe picioare. Radem de fiecare data de ,,experiența,, noastra mare de dans.

-Suntem prea buni la asta. Glumesc si incepem iar sa radem.

-Ar trebui sa facem o pauza. Plus ca am nevoie la toaleta.

-Ok. Vino pe aici. Spun si o trag dupa mine prin multimea beata spre baia femeilor.

Dupa ce iese din baie, ne indreptam spre masa unde numai este decat Niall.

-Frate, am văzut o fata la bar. Era drăguta si parea mai prostuța asa ca tine. Du-te si incearca. Il indemn eu pe prietenul meu.

-Boule... spune el. O sa ma duc. Spune si incep sa rad cu Demi.

DEMI P.O.V.

4 ore mai incolo , ne strangem cu totii si plecam. Ne luam la revedere de la Ian ,si Elena, dupa care ne urcam in masini.

Se pare ca seara asta nu a fost asa plictisitoare precum parea. M-am distrat cu Harry si ,,experienta,, lui de dans.

Love AddictionWhere stories live. Discover now