7.Perrie si Zayn

2K 79 0
                                    

Eram pierduta in gandurile mele, pana cand cineva vorbeste.

-Ce faci? Ai stat aici 2 ore? intreaba Harry. 2 ore? Am stat 2 ore doar sa ma gandesc? E ora 2:15. Mie foame.

-M-mda.. P-pot sa cobor sa mananc ceva?  il intreb eu timid.

-Da.

Dupa ce el a aprobat, eu am coborit jos si acolo nu era decat Louis care fuma. I-am zambit usor si el mi-a zambit mie.M-am dus la frigider sa vad ce era. Am luat niste oua, sa imi fac o omleta.

-Vrei si tu omleta? il intreb pe Louis.

-Faci tu? Nu am mancat de dimineata si ma simt slabit. Sper sa imi revin pana la 7.

-Sigur, si dupa sa te duci sa iei o pastila.

-Da, multumesc.

-N-ai pentru ce!

Am pus tigaia pe foc, am uns tigaia cu ulei, in timp ce tigaia se incalzea, am batut ouale si dupa le-am pus in tigaie. Am scos doua farfurii si dupa ce omleta s-a facut, am pus jumate la mine in farfurie, jumate la Louis, dar la el am pus mai mult, eu mananc putin.I-am dat farfuria , mi-a multumit si am inceput sa mancam amandoi in liniste. Dupa ce am terminat si eu si el,am baut un pahar cu apa si am inceput sa spal vasele.

-Cat e ceasul? il intreb pe Louis. Se uita la ceas si imi spune:

-2:50.

-Mersi.

M-am ridicat de pe canapea si m-am dus la mine in camera.. la Harry. M-am pus in pat si intr-un final am adormit. Ma gandeam la Harry, si la cat de frumos e pe exterior. Ma gandeam daca ma puteam intelege vreodata cu Harry bine. Daca ma voi indragosti de el? Oh... atatea ganduri, atatea intrebari.. fara raspuns..

...

Am deschis ochii incet. L-am vazut pe Harry care cauta ceva. M-am ridicat din pat si am intrat in baie. Harry a aruncat o privire scurta la mine si s-a intors la ale lui. Mi-am facut un dus rapid si mi-am pus un prosop in jurul corpului meu. Am iesit din baie si din fericire Harry nu mai era. Mi-am luat lejeria intima pe mine si sutienul. Mi-am luat niste colanti si un tricou. M-am dus in camera lui Perrie.Acolo ea era singura si.. plangea.Am fugit spre  ea si am imbratisat-o.

-Perrie, calmeaza-te, ce s-a intamplat, draga mea? intreb eu uintandu-ma in cohii ei rosii plin de lacrimi si tristi.

-Z-zayn ...

-Ce a facut Zayn? intreb eu ingrijorata de ce I-ar fi putut face. Daca e la fel ca Harry? Nu as vrea. Vedeam ca nu imi raspunde si plangea si mai tare. Perrie, linisteste-te te rog si spune-mi ce s-a intamplat. continui eu si vad ca incearca sa se linisteasca.

-Mm-a b-batut in u-ultimul h-hal.. a spus balbait si a inceput din nou sa planga.

-De ce a facut asta? intreb eu socata de ce am auzit.Perrie linisteste-te, te rog! am spus eu din nou.Ea s-a linistit si a inceput sa vorbeasca:

-Eram singura In camera, cautam o rochie potrivita pentru mine si tine pentru petrecere,el era cu baietii si era foarte nervos, l-am intrebat ce s-a  intamplat , el nu m-a bagat in seama, si am insisitat, dupa s-a enervat si mai tare si m-a batut. Pumni peste tot, picioare in burta, palme... Stiu ca am gresit si eu si ca nu trebuia sa insist dar,voiam sa il ajut. Si nu trebuia sa reactioneze asa. I-am spus sa inceteze, ca imi pare rau ca am insistat dar nimic, dupa ce a terminat de a ma tortura, I-am spus ca il urasc si a plecat din camera. Si chiar il urasc.

-Off.. imi pare rau pentru tine, dar trebuie sa te linistesti, hai sa te speli pe fata si sa ne facem cele mai frumoase, iar la petrecere mergem noi doua de mana si cu Sophia,dar ea s-ar putea sa stea cu Liam, in fine, fara baieti.Ok?Iti convine? spun si o strang tare in brate.

-Da, multumesc. Hai sa ne pregatim. spune si eu zambesc si aprob din cap.

Perrie s-a dus la baie si s-a spalat pe fata. Mie mila de ea, Zayn e un bou. Suntem fete, oricat de nervosi ar fi nu dai intr-o fata in halul asta, aproape s-o omori. Am cautat amandoua in dulapul ei rochiile potrivite, pentru ca ea are multe, iar eu niciuna. Sophia ni s-a alaturat. Perrie I-a spus si ei ce I-a facut Zayn, a imbratisat-o si a incercat sa o inveseleasca mai mult. Perrie si-a ales o rochie culoarea albastrul marii, care avea putin sclipici sus, si era pana la genunchi, fara bretele, care a asortat-o cu niste platforme albe. Era pur si simplu PERFECTA. Sophia avea o rochie tot pana la genunchi, mov inchis, cu niste diamante tot sus,  tot fara bretele si a asortat-o cu niste platforme negre, si ea era PERFECTA. Si.. eu, eu mi-am luat o rochie neagra , mai lunga in spate si mai scurta in fata. In fata, la bust avea un rand de pietricele lucioase, Am asortat-o cu niste platforme albe.Mi-am prins parul tot intr-un coc si imi placea cum arat, nu ca Soph si Perrie, dar aratam bine. Toate eram frumoase. Perrie s-a dat cu un luciu roz pal si la ochii si-a facut o codita subtire neagra si pe ploapa cu albastru. Sophia la fel dar pe ploape cu mov, iar eu mi-am facut tot ochiul negru. Eram frumoase.




Love AddictionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum