19.Munte

1.4K 64 0
                                    


Dimineata ma trezesc intinsa pe tot patul. Se pare ca Harry nu e. Ma intindeam, cand usa de la camera se deschide, si pe ea isi face aparitia un Harry imbracat doar cu niste pantalonii negri scurti si pieptul gol. Aoleuu.. ce sexy este. Avea o tava in mana, cu clatite si suc de portocale.Pe fata ii apare un zambet imens, cand vede ca ma holbez la el.

-Neata, iubitule. spun si il vad mirat cand am pronuntat cuvantul ,,iubitule,,.Zambeste si spune:

-Neata, iubita mea! Micul dejun la patt!! striga el.

-Yuummmyy!! spun eu.Pune tava pe pat, si incepem sa mancam. Terminam tot, bem paharul cu suc , dupa care intru la baie. Fac repede rutina, si ies, vazandu-l pe Harry, stand pe telefon. Ii smulg telefonul din mana si spun:

-Nu mai stam pe telefon, trebuie sa ne pregatim, misca!

Harry si-a luat niste haine la nimereala din putinele haine care au mai ramas in dulap. Majoritatea le luam cu noi.Eu mi-am pregatit hainele de aseara. Niste blugi negri rupti, pe care I-am cumparat ieri de la H&M, si un pullover maro-bej cu totul, destul de gros, si bocancii mei negri. M-am imbracat repede, profitand ca sunt singura in camera, Harry fiind in baie. Exact cand incepeam sa ma incalt, Harry iese din baie. Era imbracat cu vesnicii lui blugi negri, stramti, care ii facea niste picioare de model, si un tricou tot negru, si incaltat cu ciucatele lui aurii, minunate.Parul si l-a prins intr-un coc, si si-a pus paltonul pe el.Doamne zici ca era un inger.

-Ok. tu chiar vrei sa ma omori? spun tare fara sa vreau. Upss.

-Ce?

-Nimic, nimic. spun eu sperand sa inceteze dar degeaba.

-Spune ce ai zis. spune destul de dur.

-Esti imbracat asa sexyyy! spun lungind ultimul cuvant. Vad ca vrea sa spuna ceva, si il sarut facandu-l sa taca, el raspunzandu-mi imediat.Cand ne desprindem din sarut, zice:

-Si tu arati bine, iubito! spune si ii zambesc.Imi prind parul intr-un coc dezordonat, asemanator ca a lui Harry, ma dau cu putin fond de ten, rimel, creion negru, si putin ruj rosu. M-am uitat in oglinda si imi placea cum arat. Mi-am luat geaca neagra pe mine, Harry a luat ambele geamantane si am coborit jos. unde erau toti.

-Buna dragilor, Mergem? spun eu.

-Hei, Demi! spun toti in cor.

-Sa mergemm! striga Zayn. Iesim din casa, Niall inchizand usa in urma lui. Eu cu Harry, Perrie si Zayn intram intr-o masina. si Liam cu Sophia intr-o masina cu Louis si Niall. Masina cu care merg eu era un Ferrarri negru, bestial, iar al lor un Bugatti, genial. Erau doua masini foarte frumoase. Din cate am inteles mergem doar cu doua masini ca sa nu atragem atentia. Ne urcam in masina, si pornim. Ceilalti pornesc dupa 5-10 minute dupa noi, ca sa nu intre lumea la banuieli.

...

Mergem de 2 ore, si din cate am inteles mai avem inca doua. Am dormit primele doua ore, pentru ca eram destul de obosita. Am mancat un meniu de la MC, care probabil l-a cumparat Harry. Ceilalti au zis ca au mancat cand eu dormeam. Dupa ce am terminat, am inceput sa vorbesc cu ceilalti despre ce vom face acolo. Baietii au spus ca ar fi probabil ca nu vor fi acasa nici primele doua nopti. Fiecare cuplu va avea o camera.In cazul lui Niall si Louis , singuri.Au spus ca putem dormi toate trei, daca ne e teama singure, si am fost de accord, tot daca Soph nu e aici.

...

-Ba nu e adevaratt! protestez eu. Vorbeam despre faptul ca Harry a fost primul din viata mea care m-a sarutat. Era adevarat, dar nu puteam sa-i satisfac, confirmandu-le acest lucru.

-Ba da! spune Harry razand.

-Nu ai de unde sa stii, Harry, Demi e foarte frumoasa, multi baieti se uita dupa ea. Sa vezi cati baieti se uitau la ea si incercau sa flirteze cu ea, la mall. spune Perrie si mi-a facut cu ochiul. Am inteles care ii e planul.

-Da, exact. spun si incep sa rad impreuna cu Perrie.

-Ii omor. Jur. spune el si se observa ca e nervos.

-Iubitule.glumeam, ce ai?Tu ai fost primul care m-a sarutat, pentru ca tu esti primul meu iubit.

-Pe bune? dar tu esti asa.... perfecta. spune si ma saruta usor.

-Pe bune, in fine, sa schimbam subiectul, va rog!

Incepem sa facem glume pe seama lui Zayn. Doarmea ca un copil. Avea niste bale la gura, si era cu capul pe umarul lui Perrie.

...




Love AddictionWhere stories live. Discover now