1.Rapirea

4.8K 123 5
                                    

Dorm ce dorm... pana cand alarma asta afurisita suna. E ora 10 dimineata.. devreme.. M-am dus sa fac un dus rapid, si sa ma pregatesc pentru ca azi merg cu prietena mea Timeea la mall, e vacanta, nu pot sa stau doar in casa.Am terminat dusul si dupa m-am dus la dulap sa vad cu ce sa ma imbrac.Mi-am ales niste pantaloni negri lungi si un tricou alb cu negru. Ma mir cum de tata m-a lasat sa merg. Cred ca a vrut sa scape de mine cateva ore. Oricum nu ma intereseaza si eu vreau sa scap de el. Eu o vreau pe mama. In fine.. M-am dus la baie si mi-am facut parul, l-am prins intr-o coada de cal.La 11:30 vine Timeea la mine si e ora 10:55, mai am timp destul. Mi-am luat telefonul si portofelul cu cativa bani. Am sa ma risc si am sa-i cer tatalui meu niste bani. In bucatarie nu era nimeni , probabil tata doarme. Mi-am luat un mar din fructiera si l-am mancat usor. Intre timp tata a venit.


-Neata, tata! spun eu in timp ce ma duceam sa arunc cotorul marului la cos.

-Neata! spune el sec... evident.

-T-tata.. um.. imi poti da niste bani, te rog?

-Cat vrei?

-Nu mult .

-Poftim. mi-a zis si mi-a dat 100 de lei din portofelul lui.

-Oh tata dar e mult.

-Taci si iai , pana nu ma razgandesc.Te duci la mall ai si tu nevoie de niste bani! ok.. de cand a devenit tata asa bun.. cred ca a dormit bine..

-Ok, multumesc!

Am asteptat-o pe Timeea dar timpul asta trecea asa greu. M-am uitat la ceas si e 11:20. M-am dus sa ma incalt si chiar atunci Timeea a batut la usa. I-am deschis si I-am facut cu mana sa astepte putin.

-Pa tata!

-Pleaca! nimic nou.Asa e el.

Am plecat cu Timeea spre mall pe jos. Masina ei are pana , iar eu nu am masina pentru ca parintii mei m-au dat la scoala mai devreme si am 17 ani. Cateodata sunt geloasa pe Timeea, si nu doar pentru aspectul ei asa perfect, dar si pentru ca are tot ce isi doreste. Dar ea nu e ca celelalte fete fitoase, ea e super si o iubesc.

...

La mall era plin. Am intrat in cateva magazine de haine si pantofi. Eu nu prea mi-am luat multe. Doue perechi de pantaloni negri si trei tricouri, unul negru, unul alb si unul albastru si tenesi. Pe cand Timeea si-a luat doua rochii , trei perechi de pantofi cu toc, nici o pereche de tenesi ceea ce nu e normal si niste pantaloni lungi albastri.Suntem diferite..rau la gustul hainelor.

Ne-am dus la o cafenea din mall si ne-am comandat amandoua una cu frisca. Am baut-o cam repede, iar dupa Timeea a spus ca se duce la baie. Trecuse 10 minute de atunci, iar un baiat se tot uita la mine. Mai era cu niste alti 4 baieti. Par asa ciudati sI seriosi, toti imbracati in negru.Cel care se uita insistent la mine, era ... um... dragut. Avea carliontii si parul pana la umar si din cate am vazut are ochii verzi. Ceilalti baieti erau si ei foarte frumosi , dar numai carliontatul mi-a atras atentia. Oricum nu ma intereseaza. Porbabil dupa ce o sa plec de aici, nu am sa il mai vad niciodata.

Am decis sa ma duc dupa Timeea la baie dar cineva m-a luat pe sus si a fugit cu mine. Am crezut ca mi se pare dar nu era asa. Am inceput sa ma zbat si sa tip, dar parca nici nu simtea. Putine persoane se uitau la mine, dar nici unul nu reactiona. Astia sunt batuti in cap. In spatele meu I-am vazut pe cei 4 baieti de la cafenea, dar nu l-am vazut pe carliontat. M-am intors sa vad cum e parul , si niste carlionti frumosi mi-au aparut in fata. Oh, asta nu se poate, de ce eu? De ce sunt rapita de niste necunoscuti? Asta nu e ziua mea buna si eu care credeam ca va fi ziua perfecta, nici telefonul nu l-am luat.. nimic.Am inceput sa plang si I-am udat tricoul carliontatului, el nu reactiona nu facea nimic, doar mergea. Am ajuns la o masina neagra mare. O duba mai degraba. M-a lasat pe jos in masina, si m-am ascuns intr-un colt mic,in timp ce baietii stateau pe banchete. Sunt fata frate, deja am inghetat de frig, tot daca e vara, in duba asta e frig.Am inceput sa tremur, dar nici unul nu se uita la mine. De parca nu as fi aici... As fi vrut sa eu sa nu fiu aici. Timeea acum e super-speriata si plange. Cred ca a lasat toate lucrurile acolo si s-a dus la tata sa-i spuna.Oh.. nu mai pot..vreau acasa.





Love AddictionWhere stories live. Discover now