17.Intelegere

1.6K 72 1
                                    


Dimineata cand ma trezesc ,niste brate puternice ma tin blocata, nu puteam sa ma misc. Stiam ca e Harry. I-as recunoaste mainile dintr-o mie. Mi-am intors putin capul si I-am vazut fata perfecta. Dormea ca un ingeras. Inger pe exterior , demon pe interior. Dar iubesc acest demon. E demonul ce imi face bine, chiar si cand imi face rau. Il iubesc, chiar daca m-a rapit, si m-a ranit. Ma atrage asa  mult. Si stiu ca si el ma iubeste.. adica.. sper.

Ma uitam la el si zambeam fara sa imi dau seama. El deschide ochii somnorosi. Cand ma vede, un zambet superb ii apare pe fata.Imi da drumul din bratele lui puternice. Ii zambesc si eu si ne ridicam amandoi.

-Prima la baiee! strig eu.

-OKK! tipa si el si rad incet.

Imi fac repede rutina, facandu-mi in fuga un dus. Ies din baie, doar cu un prosop in jurul meu care imi acopera majoritatea corpului. Harry statea pe pat si cand ma vede incepe sa zambeasca pervers. Ma inrosesc instant, fara niciun motiv. Se apropie de mine, ma saruta apasat si dupa intra si el in baie. Zambeam ca nebuna timp ce imi cautam in dulap niste haine. Aleg o pereche de colanti si o bluza cu maneca lunga.

Nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul asta.Din August de cand Harry m-a rapit, acum suntem la inceputul lui noiembrie. Acum imi dau seama cate zile am irosit doar plangand inchisa in camera.Si suferind. Dar ma bucur atat de mult ca totul s-a reglat. Harry e minunat si il iubesc, fetele sunt ca si surorile mele din alti parinti iar baietii sunt cei mai buni prieteni ai mei. Stiu ca ma pot baza pe toti din casa asta. Am incredere in ei. Acum ei sunt familia mea. Dar imi e asa dor de Timeea si de mama. Pe Timeea poate, poate o s-a mai vad dar pe mama. Pe mama mea niciodata. S-a dus prea devreme, si am asa nevoie de ea.Va ramane in inima mea vesnic. Acum ca totul e frumoss imi doresc doar sa o vad pe Timeea , sa stiu ca e bine.Vreau sa-i vad ochii ei minunati verzi si parul ei lung, usor ondulat  care cade asa frumos pe spatele ei micut, ca si corpul,  si buzele ei groase.. E mult mai frumoasa ca mine.Ea are ochii verzi minunati , eu caprui. Ma bucur ca am buzele groase si parul meu e saten si destul de lung dar nu ca al ei. As vrea sa ma ingras un pic. Tot stresul din lunile astea m-au slabit, si nici nu prea am mancat.

-Pamantul catre Demii!! spune Harry care era langa mine. La ce naiba te gandesti?

-Imi pare rau! Ma gandeam cum ca timpul asta a trecut asa repede.Aproape trei luni de cand m-ai rapit.

-oh.. ok..Hai sa halim ceva! Mie foame.

-Si mie. spun si il iau de mana. Ne indreptam spre bucatarie unde erau toti, in afara de Taylor. Ne-am salutat intre noi, dupa care mi-am pus mie si lui Harry cafea. Dupa am mancat clatitele cu Finetti facute de Soph.

-Si.. ce mai faceti? intreb eu in timp ce sorbeam ultima gura de cafea.

-Ghici unde o sa mergem??? tipa Perrie si baietii rad de ea.

-Unde?? tip si eu la randul meu zambind.

-La muntee!! striga ea. Ne luam in brate, alaturandu-se si Soph. Si radeam si ne bucuream sarind in sus. Ma bucur foarte mult ca mergem la munte.  Mai ales cu familia mea.. cu prietenii mei, cu Harry.

-Dar cu ce ocazie? intreb eu.

-Noi avem ceva treaba acolo. Vom sta o saptamana. Vreo 2 zile noi vom avea treaba si va veti duce doar voi pe munte sau unde vreti, cu un bodyguard care va sta permanent cu voi. Dupa restul zilelor vom sta si noi cu voi. povesteste Liam.

-Cand plecam? intreb eu.

-Maine, astazi mergem la mall. Sa luam ce ne mai trebuie. Maine la 9 dimineata plecam cu masinile. Deci pentru ca voi sunteti fete si stati minim 5 ore sa va pregatiti, va treziti mult mai devreme.Ok? spune Harry.

-Ok.. spun si rad.

-Acum duceti-va si imbracati-va , in 20 de minute plecam la mall. spune Zayn, si nici numai stam sa discutam, ca ma fugit in camera toate trei.

M-am dus in camera, zambind iar ca proasta. Eram fericita. M-am dus la dulap si am ales niste blugi negri stramti si rupti, un tricou alb cu imprimeu pe care scrie ,,I hate boys,,.M-am imbracat repede si dupa m-am incaltat cu conversii mei negri. Mi-am facut repede un coc dezordonat in mijlocul capului si am aruncat geaca neagra pe mine.Mi-am dat in graba putin cu rimel si luciu si m-am dus jos. Am iesit din casa cu toti. Ne-am urcat in masini si am plecat spre mall.





Love AddictionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum