18.Mall 2

1.5K 64 0
                                    


Am ajuns la mall. Baietii au parcat masinile in parcarea subterana, dupa care ne-am dus la etajul 1 al mallului. Baietii s-au dus in partea opusa a noastra, iar eu cu Perrie si Soph am intrat la H&M. Ma uitam printer rafturi, cand am vazut un pullover gros si foarte moale, care o sa imi vina peste fund si crem. Era foarte frumos. Harry mi-a dat niste bani inainte de a ne desparti, si mi-a spus sa ii cheltui pe toti, fara nici o problema.Am luat puloverul care era 120 lei. Am mai luat niste blugi skinny albastri rupti, si  o pereche de colanti cu diferite modele pe ei, destul de grosi.M-am intalnit cu fetele la raftul cu ghete. Ele aveau mult mai multe haine ca mine. Mi-am cumparat niste bocanci negri draguti, care constau 99 lei. Dupa care am mers toate trei la casa. Am platit fiecare ceea ce a cumparat dupa care am plecat din H&M. Am intrat la Stradivarius, de unde obisnuiam sa imi iau haine cand eram in N.Y. Aici au cele mai multe haine pe gustul meu. Mi-am luat niste pantaloni de trening negri si grosi. Un pullover cu fermoar albastru inchis destul de gros si el si doua fulare. Unul negru si altul de un roz pal. Mi-am mai luat niste ghete negre cu alb putin mai inalte ca bocancii. Fetele si-au luat iar mai multe haine ca mine. Am mers toate trei la casa si le-am platit.

Ne-am plimbat prin tot mallul, pana cand am obosit.Ne-am oprit la o cafenea.I-am vazut pe baietii ca se indreptau spre noi cu zambetele pe buze. Fiecare avea cate o singura sacosa. Off... baietii astia. Zayn se duce la Perrie si incep sa se sarute, Liam la Sophia si se imbratiseaza de parca nu s-au mai vazut niciodata. Au trecut decat vreo 4-5 ore.Nimica toata. Harry vine la mine si ma ia in brate.

-Ce faci, iubire? ma intreaba el, dupa care ma saruta, ii raspund imediat, dupa care zic:

-Obosita, tu? Ce ai cumparat?

-Obosit, pai mi-am luat doua pulovere din acelea care mai port eu si..

-Uuu, ador puloverele alea. il intrerup zambind. Continua! spun eu.

-Niste blugi din aceia stramti..

-Iti face niste picioare asa sexyyy!! spun eu.

-..ok...Mi-am luat niste tricouri negre , ca si blugii si o pereche de bocanci.

-Atat?

-Da, tu?

-Cam tot asa, blugi, pulovere, ghete doua perechi, si cam atat. spun, zambind.

Am mai discutat cu Harry, dupa si cu ceilalti. Am plecat de la aceea cafenea si ne-am dus la KFC, pentru ca toti eram morti de foame. Ne-am asezat la doua mese din pacate, pentru ca una era prea mica pentru opt persoane. A comandat fiecare ce a vrut, dupa care am inceput sa mancam. Dupa ce toti am terminat, ne-am luat fiecare pungile si am plecat. Aveam patru pungi, iar Harry imi tinea doua dintre ele, pentru ca erau destul de grele. Ceilalti baieti, adica Zayn si Liam le-au ajutat pe Perrie si Sophia pentru ca oricum ele aveau mai multe pungi ca mine.Ne-am urcat fiecare in masinile lor.

Am ajuns acasa. Ne-am dus fiecare in camera noastra. Am inceput sa imi fac bagajul. Harry mi-a dat un geamantan foarte mare. Mi-am bagat acolo hainele noi pe care le-am cumparat, si alte cateva haine mai bune pe care le aveam in dulap. Mi-am bagat si ghetele,respectiv bocancii, si alte chestii marunte de care voi avea nevoie. Dupa ce am terminat, cu ajutorul lui Harry am facut si bagajul lui. Dupa am coborit in bucatarie. Nu era nimeni. Taylor? Am si uitat de ea. Oare unde e?

-Auzi, iubitule? intreb eu. Il vad pe Harry ranjind cand spun cuvantul ,,iubitule,,. Unde e Taylor?

-Ah, a plecat atunci cand v-ati certat.

-Oh, mai bine!

-Ai dreptate. E tarziu, hai sus maine plecam. am aprobat, dand din cap. Am baut repede un pahar cu apa,  dupa care am urcat impreuna cu Harry la noi in camera.Am intrat in baie si mi-am facut o baie calda. Am iesit infasurata doar de un prosop, pentru ca iar ma uitat sa ma schimb. Harry se holba la mine si ranjea. Am trecut pe langa pat , cand Harry ma trage si cad peste el. Face o miscare repede , iar el ajunge peste mine. Din Fericire, prosopul inca imi mai acopera partile intime a corpului. Harry incepe sa ma sarute, eu raspunzandu-i. El isi introduce limba in gura mea, si cerceteaza fiecare coltisor. Eu fac la fel, el gemand infundat.Se opreste din a ma saruta pe gura, si incepe sa imi sarute gatul. Ma musca destul de tare, dupa care da cu limba peste locul muscat. Il trag spre mine, dupa care il musc si eu cat de tare am putut.

-Gata, Harry, da-te! ii spun eu serios, si se da. Ma bucur ca esti baiat cuminte. continui eu. Imi pun mai bine prosopul pe corp, dupa care I-au o pereche de lenjerie intima si un tricou de la Harry. Intru din nou in baie si ma schimb repede. Ies din baie si ma arunc in pat, la propriu. Ma bucur ca nu am cazut peste Harry.Ma invelesc pana in gat, dupa care adorm, cu spatele la Harry, el lipindu-si pieptul gol de spatele meu.

...



Love AddictionWhere stories live. Discover now