24.In sfarsit acasa

1.2K 55 0
                                    

Dupa 4 zile

-Haide Demii!! In sfarsit poti sa mergi acasa, iar tu stai si pierzi vremea.
-Stai Perrie... Nu pierd vremea, vreau sa fiu sigura ca nu am uitat nimic.Nu vreau sa mai vin vreodata aici.
In sfarsit , dupa 4 zile pot sa merg acasa. Doctorii m.au tinut sub observatie, ca nimic sa nu se mai agraveze. Mi s.a spus ca impactul nu a fost unul mare si de aceea m-am recapatat asa de repede. Intre timp, mi-am adus aminte, amnezia a disparut.
De Harry..nu stiu ce sa zic.A stat numai cu mine. Pleca doar acasa sa se schimbe sau sa ia de mancare si alte necesitati. Nu prea ne vorbeam, stie ca sunt suparata pe el. Faza cu tatal meu..Nu cred ca o sa il pot ierta. A fost dureros sa aflu ca tata detine o alta banda de traficanţi , si ca vor sa se distruga intre ei.Tatal meu si...Harry.Si da stiu ca tata nu a fost cel mai bun, dar nu m-a abandonat.A stat cu mine dupa ce mama a murit.Nu pot sa il judec, a iubit-o pe mama in felul lui, chiar daca nu i-a aratat asta prea mult.Familia mea s.a iubit intre ea, dar nu si-au aratat dragostea.
Harry mi-a ascuns ceva prea important.Si nu ma doare asta, cat ma doare faptul ca m-a folosit.M-a rapit doar ca sa ajunga la tatal meu si sa-l omoara. El nu ma iubeste, totul a fost o joaca, o inscenare, sa ma indragostesc de el, si sa fiu de partea lui.dar asta nu se va intampla, pentru ca nu-mi va omori tatal, asta se va intampla peste cadavrul meu.

-Demi, hai sa mergem.Baietii sunt afara, la masini.
-Ok.
Am luat toate bagajele mele si am iesit afara din salonul meu.Mi-am luat ramas-bun si i-am multumit domnului doctor pentru tot.Am salutat si femeile de la receptie, dupa care am iesit afara.Era 12 octombrie, si afara era foarte frig.Se pare ca nu a nins deloc, din pacate.Erau 2 masini.Intruna era Niall, Louis si Liam, iar in cealalta era Zayn si..Harry.El era la volan, si Zayn langa el.Eu si Pezz ne-am urcat in masina lor, pentru ca era mai mult loc, dar nu inainte sa le fac cu mana baietilor din cealalta masina si sa le zambesc, ei procedand la fel. L-am salutat pe Zayn, pe Harry evitandu-l pe cat mai mult posibil.Zayn mi-a spus ca Sophia a ramas acasa sa prepare cina.
Am ajuns in 20 de minute acasa pentru ca Harry conducea foarte repede. Am intrat in casa direct, pentru ca mi-a luat Harry bagajale.M-am descaltat de ghete si mi-am dat geaca jos, dupa care am fugit in bucatarie.M-am aruncat in bratele ei si ne-am imbratisat strans.
-Sophiaaa..Ce dor mi-a fost de tine, draga mea! Pe soph nu am mai vazut-o de 3 zile.Pe Perrie am vazut-o aproape in fiecare zi, dar pe Soph nu, din cauza ca se imbolnavise.
...
Am stat cu totii la masa, am mancat, am vorbit, simtindu-ma foarte bine.Nu am mai stat demult asa cu totii.Imi era dor.Pe Harry l-am ignoarat tot timpul, el facand la fel. Era 20:30 si am decis sa merg in camera.Am hotarit sa dorm cu Niall, toti intelegand de ce.Harry era foarte nervos, se vedea pe fata lui, dar nu imi pasa.
Stateam in pat, gandindu-ma la tot.La familia mea, La Timeea, la ...Harry.Imi e asa dor de el.De bratele lui calduroase care ma na tineau in brate si buzele lui catifelate.Dar nu pot sa il iert, nu vreau.Nu merita. Si cu toate gandurile astea, adorm.Simt cum cineva se pune langa mine si imi dau seama ca e Niall.I-am observat mana fara nici un tatuaj si de aceea.Am dormit la capete diferite, niciunul numai spunand nimic.


Love AddictionWo Geschichten leben. Entdecke jetzt