The Wall [2]

317 24 3
                                    


Demons side:
Pov. Daniël

Ik voel de ruwe stenen tegen mijn rug schuren wanneer ik tegen de muur omlaag zak. de muur die ons tegen onszelf zou moeten 'beschermen'. Als hij valt zouden wij het kwaad worden, zijn niet meer te beheersen, wordt gezegd.

Ik heb altijd al het gevoel gehad dat ik iets mis en ik denk dat de andere kant mij dat kan geven. Dat hetgeen wat zich daar bevindt ons dat beetje hoop en geluk kan geven wat we hier zo hard nodig hebben. Ik hoop altijd een gat in de muur te kunnen vinden wat mij dat geluk geeft. Wat mij laat zien wat aan de andere kant is.
Ik laat mijn hoofd tegen de muur vallen en ga met mijn hand door mijn haar. Ik masseer mijn slapen in de hoop mijn hoofdpijn wat te verminderen. De hoofdpijn die altijd op komt als ik er veel aan denk. Ik duw mijn vingertoppen nog iets steviger tegen mijn slapen, maar het helpt niet. Ik laat mijn handen weer zakken en sluit mijn ogen. Ik moet er achter komen wat er aan de andere kant is. Ik wil gelukkig kunnen zijn, niet steeds het gevoel hebben iets te missen. Ik wil iedereen laten zien dat die muur ons niet beschermt tegen ons zelf. Hij laat ons iets missen wat we heel hard nodig hebben,
Geluk.

Comment en vote

The WallWhere stories live. Discover now