TUTKUNUN BEDELİ 15 BÖLÜM (METRES OLMAK )

5.8K 165 45
                                    


ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN UZUN SÜREDİR YAZAMADIM AMA BUNDAN SONRA DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BEGENİLER BAYA DÜŞMÜŞ BU BAYA KÖTÜ OLDU :) BANA YARDIM EDİP TAVSİYE EDERMİSİNİZ LÜTFEN  AZCIK YARDIM EDİN BANA 

Genç kızı küçük havluyla saçları dahil her yerini kurutmaya çalıştı. Genç kızı kuruttuktan sonra yavaşça oturttu. Tam o anda kapı çaldı.

"gel"

Kapı açıldı hizmetçi içeriye girdi. Ellerinde sarı renkte bir elbise vardı.

"Teşekkürler elbiseyi yatağa bırak dışarıya çık."

"Tamam efendim."

Hizmetçi arkasına döndü yine odadan çıktı. Efendisini yalnız bıraktı.

Samuel hizmetçi, odadan çıktıktan sonra genç kızın arkasına yastık koyarak üzerindeki ıslak elbiseyi çıkardı.

Şimdi Eloise,nın bedeni çırılçıplaktı. Genç kızın bedeni tertemizdi. Samuel genç kızın temiz ve şekilli vücudunda sabit kalmıştı. "Gözlerini ellerini üzerinden çekmek istemiyordu."

Ellerini kaldırıp gerdanından dolaştırıp sıcaklığını hissetti. Büyüleniyordu. Böyle bir güzelliğe sahip olmak istiyordu. Ama buna daha zamanı vardı.

Kadınlarla beraber olmuştu. Onların çıplak bedenlerini görmüştü. Ama hepsi ihtiyaçtan ileriye gidememişti. Şimdi karşısındaki kadına muhtaçtı. Hem de olmaması gereken birine bu nasıl kaderdi.

Hizmetçinin getirdiği elbiselerin yavaşça genç kıza giydirdi. Önce beyaz içliği sonra korseye geldi. Ama onu giydirmek istemedi. Çünkü bedeni hala kendine gelmemişti. Korseden vazgeçerek ellerine sarı renkteki muhteşem elbiseyi aldı. Göz kamaştırıcı derece güzeldi. Bunun onun zarif bedenini sardığını düşündüğünde tüyleri diken diken oldu.

Elbiseyi giydirmeye başladı. Biraz zorlandı. Zayıf olmasına rağmen bu elbiseyi giydirirken çok zorlandı. Bu kadınları nasıl böyle rahat giyindiklerini bir türlü anlayamadı.

Tekrar genç kızı yatağa yatırdı. Ve kalkıp yatağın karşısındaki koltukta oturdu. Sarı elbise içindeki meleğe baktı. Geçmişi düşündü daha küçükken onu bahçede ittiği anı hatırladı. Belki o gün öyle yapmasaydı. Şimdi ne Eloise böyle olurdu. Neden diğer insanlar bu acıları çekerlerdi.

Şuanda yaptığı her şeyin bir sebebi vardı. Ne kadar ufak görünse de.

Ama bunu açıklaması için çok erkendi. O aileye ait her şeyi almak zorundaydı. Birine borçluydu.

Saatler geçti artık akşam olmak üzereydi. Birkaç saat önce doktor gelmişti. Genç kızı muayene ettikten sonra birkaç şey söyledikten sonra gitmişti. Eloise,nın bedeni yorgun düşmüştü. Birkaç gün dinlenmesi ve güzelce bakılması lazımdı.

Bu yüzden genç kızı bırakmaya niyetli değildi. Kendi elleriyle bakacaktı. Birkaç dakika sonra çalışma odasına gitti.

Kızın abisine bir pusula yazdı. Birkaç gün arkadaşında kalacağını bildiren bir mektup yazdı. Hemen uşağını çağırıp ellerine verdi.

Tekrar odaya döndü. Bu gece gazinoyu açmamıştı. Hem biraz dinlenmek istiyordu.

Diğer bir yandan da genç kızı yalnız bırakmak istemiyordu. Uyandığında başında olmak istedi. Saat yedi oldu ama hala Eloise uyanmadı. Beklemekten sıkıldı. Eloise,nın büyük ela gözlerin görmek istiyordu. Ama doktor sakinleştirici etkisi olan otlar dan yaptığı ilaç yüzünden hala uyuyordu. Yoksa çoktan uyanmış tepesinde bir çingene gibi bağırırdı.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 27, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

TUTKUNUN BEDELİWhere stories live. Discover now