TUTKUNUN BEDELİ 5 BÖLÜM

5.1K 151 1
                                    

TUTKUNUN BEDELİ - MineVera 

5 BÖLÜM.. 

Yaptığının bir hata olduğunu oda biliyordu. "sen şimdi üzerini çıkar biraz dinlen daha fazla ağlama.". Diyerek odadan çıktı. 

Elouise yatağına yatığından beri düşünüyordu. Kötü bir şey yaptığı için kendine kızıyordu. Küçük burnu kızarmış ve gözlerini çevresi ağladığı için kızarıktı. 

Kont Thomas Durwood sinirli bir şekilde odasına gitti. Masada oturdu. Çok sinirlenmişti. Uşağının çağırdı. "bana hemen Sara,yı çağırın ."dedi yarım saat sonra Sara yaşlı adamın odasının kapının önüne gelmişti. Düşünüyordu neden çağırdın acaba işten mi çıkaracaklardı. Ama bunun için onunla yüz yüze görüşmesine gerek yoktu ki. Uşağına söylemesi yeterliydi. Bu düşüncelerle kapıyı yavaşça çaldı.

Birazcık bekledikten sonra içerde bir ses duyduktan sonra yavaşça kapıyı açtıktan sonra içeriye girdi.

Thomas genç kadını gördüğünde biraz etkilendi. Çünkü kadın çok güzeldi. Genç ve çok hoş bir bedeni vardı. Baştan aşağıya doğru bir şekilde genç kadını süzdü. Başta genç kadına oğlunu alıp buradan gitmesini istedi. Ama daha sonra bundan vazgeçerek koltuğundan kalkarak genç kadının yanına geldi.

Kont Thomas Durwood aklına bir şey gelerek hinlikle gülümsedi. 

"Hemen buradan gitmenizi istiyorum." Size iş verdik ama sizin piç oğlunuz benim biricik torunuma zarar verme cür'etini gösterdi.

Hemen sabahleyin buradan pılınızı pırtınızı toplayın defolun dedi.

Sara bu hakaretleri duyunca zayıf bedeni bir yaprak gibi sallandı. İşsiz kalma düşüncesi oğlunun aç kalma korkusu gururunu ayaklar altına alarak yaşlı adamın ayaklarına kapandı.

"lordum Tanrı aşkına oğlumu affedin." "Şimdi bizi sokağa atmayın buradan atarsanız sokakta kalacağız."

Genç kadın yaşlı adamın ayaklarını dibinde yalvarıyordu. 

"eğer aç kalmak istemiyorsanız benim dediğimi yapmak zorundasın."

"Ne isterseniz lordum istemeniz yeterli."

"Evet senden bir şey istiyorum." Benimle birlikte olmanı istiyorum.

Hem de bu gece benimle olmanı istiyorum. Bu geceye kadar kararını ver.

Eğer bu gece benimle sevişir sen sana istediğin kadar para vereceğim. Ve tabi istediğin kadar burada yaşayabilirsin.

Konuştuktan sonra çok rahat bir şekilde kadını gözlerine bakmaya başladı.

Yüzünde pis bir sırıtış vardı. Sara bu sözleri duyunca bembeyaz kesildi. Güzel bir kadın olduğu için gittiği her yerde sürekli tacizler uğruyordu. Artık geldiği bu yerde rahata erdiğini düşünüyordu. Ama yanıldığı için üzgündü. Oğluna bakmak zorundaydı. Zor iş buluyordu buradan çıkarsa yine uzun süre iş bulamayacağını bilincinde olmak canını sıkıyordu. Aylardır. 

Liverpool ve Londra çevresinde birçok işe girmişti ama hepsi kötü sonuçlar doğurmuştu.

Ya tacize uğramıştır yada oğlunu istememişlerdi. Artık Durwood ve çevresinde girebileceği bir iş kalmamıştı. Bu yüzden Londra,dan çok uzak bir yerlere gitmesi gerekiyordu iş bulabilmesi için.

"evet kararın nedir." 

Sara çıkış kapısı kalmadığını anladığında başını yere eğdi. Artık yorulmuştu oradan oraya gitmekten oğluna iyi bir hayat verememekten korkuyordu. 

TUTKUNUN BEDELİWhere stories live. Discover now