33

247 31 38
                                    

Harry's POV

Μια βδομαδα. Εχει περασει μονο μια βδομαδα απο τοτε που μαθαμε οτι ο Zayn ειχε απαγαγει την Felicity. Και απο τοτε τιποτα. Δεν ειχαμε νεα απο κανεναν. Ουτε απο τους γονεις της Rose, ουτε απο τον ιδιο τον Zayn και εχω τρελαθει τελειως απο την αγωνια.

Απο την αλλη, εχω το θεμα με τη Rose. Η τελευταια μας συζητηση ηταν το βραδυ που της εξομολογηθηκα τι ειχε γινει με τη Felicity. Η αληθεια ειναι οτι περιμενα αυτη την αντιδραση. Θα ημουν ηλιθιος αν συνεβαινε το αντιθετο.

Πρεπει να δωσω μια απαντηση. Κανονικα θα επρεπε να ηταν ευκολο. Εκεινη αγαπω. Εκεινη βρηκα μετα απο ενα χρονο που τη θεωρουσα νεκρη και τωρα.. Τωρα η απαντηση δεν μπορει να δοθει με την ιδια ευκολια.

Οσο σκεφτομαι οτι η Felicity βρισκεται στα χερια του Zayn, τοσο περισσοτερο μου ερχεται να παρατησω τα παντα και να την βρω με ολες μου τις δυναμεις.

-Φιλε, τι σου συμβαινει;

Ειχα ξεχασει τον Louis τελειως αυτον τον καιρο. Η αληθεια ειναι οτι για ακομη φορα ειχα αποκοπει απο τους παντες. Ενας Θεος ξερει ποτε ηταν η τελευταια φορα που ανταλλαξα κουβεντα με τον Niall και τον Liam, παρολο που εχουν προσπαθησει πολλες φορες να επικοινωνησουν μαζι μου. Πρεπει να ειμαι απαισιος φιλος.

-Hello, γη καλει Harry.......

-Ναι, ναι σε ακουσα. Τι εγινε;

-Τι εννοεις τι εγινε; Το ξερω οτι δεν ειμαστε τοσο κολλητοι φιλοι, αν και θα επρεπε γιατι ειμαι ενα θεακι, αλλα και παλι μπορεις να μου μιλας για οτι σε απασχολει.

Γελαω με τον Louis και πρεπει να ειναι η πρωτη φορα αυτη την εβδομαδα που το χαμογελο μου ειναι αληθινο. Θα του μιλησω. Ισως η γνωμη ενος τριτου να ειναι πιο σωστη.

-Αφου θες να μιλησω, θα σου μιλησω. Αλλα τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα.

-Βεβαια, mate, ειμαι ολος αυτια.

-Ωραια. Φαντασου οτι εισαι ερωτευμενος με μια κοπελα. Και με αυτη την κοπελα ειστε σε σχεση για πολυ καιρο. Τα αισθηματα ηταν αμοιβαια και εμπιστευοσασταν ο ενας τον αλλο απολυτα.

-Μεχρι στιγμης ολα καλα.

-Βεβαια. Τωρα φαντασου οτι αυτη η κοπελα ξαφνικα αποφασιζει να φυγει, να μετακομισει πες, και δεν σου λεει τιποτα. Καμια εξηγηση. Απλα φευγει. Αλλα εσυ συνεχιζεις να την αγαπας οπως και πριν.

-Μαλιστα. Φιλε, ειλικρινα δεν ξερω που το πας.

-Θα δεις. Περναει λοιπον καιρος κι εσυ καποια στιγμη γνωριζεις ενα αλλο κοριτσι. Στην αρχη ειστε φιλοι, αλλα μετα την ερωτευεσαι. Εκει, ομως που ξερεις πια οτι οντως την εχεις ερωτευτει, τσουπ, ερχεται, μετακομιζει δηλαδη, η προηγουμενη κοπελα σου.

Το ΗμερολογιοΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα